SPORT 8 februarie 2019

Probleme cu echipamentul pentru Sepsi OSK, în cantonamentul din Antalya

de Covasna Media | 1105 vizualizări

Înaintea cantonamentului de iarnă din stațiunea turcească Antalya, echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a trecut printr-o pățanie mai puțin obișnuită. Jucătorii și staff-ul tehnic au ajuns la destinație cu avionul, însă echipamentul de joc și de antrenament a fost transportat pe cale terestră.

Mașina cu care s-a efectuat această cursă a fost blocată vreme de 30 de ore la punctul de trecere al frontierei Edirne (Turcia). Trecerea dintre România și Bulgaria nu a fost o problemă, însă tranzitarea vămii dintre Bulgaria și Turcia a creat dificultăți. Organele turcești de resort nu au înțeles ce destinație are echipamentul și l-au considerat marfă vandabilă, solicitând actele de proveniență.

Oficialii covăsneni care asigurau transportul s-au văzut efectiv blocați în fața unei situații fără ieșire. Mai mult, vameșii și polițiștii de frontieră turci nu puteau sau nu voiau să comunice pentru a li se explica situația.

În cele din urmă, la insistențele Ligii Profesioniste de Fotbal, Federației Române de Fotbal, Federației Turce de Fotbal și Ambasadei României la Ankara, mașina a fost deblocată și a putut ajunge în Antalya.

Acest lucru i-a costat pe elevii antrenorului Eugen Neagoe o zi de antrenament pe care au pierdut-o. Până la urmă, totul este bine când se termină cu bine...

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.