SPORT 6 februarie 2019

Prima competiţie de arte marţiale a anului pentru sportivii CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1106 vizualizări

Rezultate foarte bune obţinute de Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe la prima competiție de Arte Marţiale din calendarul Federaţiei Române de Arte Marţiale pe anul 2019.

Duminică, 3 februarie 2019,  Sala Sporturilor din Braşov  a fost gazda CUPEI ROMÂNIEI  DE AUTOAPĂRARE Ediția 2019, competiţie destinată tuturor categoriilor de ani şi greutate, feminin şi masculin. La startul acestei competiții s-au aliniat 35 de cluburi din întreaga ţară cu peste 800 de sportivi repartizați pe 9 ramuri de arte marțiale desfășurate pe 6 suprafețe de luptă.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiţie cu 20 sportivi înscriși la probele de ju-jitsu fighting şi ju-jitsu ne–waza rezultatele acestora fiind următoarele:

Medalie de aur pentru sportivii: Laşcu Vlad, Bejenaru Vasilică, Crețu Andreea, Fazakas Daniel, Lungu Brianna, Stanciuleasa Adrian, Andronic Vlad, Boieriu Radu, Țifrea Laurențiu, Dorobanţ Radu, Ilieș Robert, Garaiacu Electra, Hadjipanayiotou Eirini, Oltean Veronica, Onișoru Ovidiu, Munteanu Gabriel, Mocanu Daniel.

Medalie de argint: Stanciuleasa Adrian, Mocanu Daniel, Bigiu Alexandru, Niță Flaviu.

Medalie de bronz: Lazăr Cristina, Andronic Vlad, Fazakas Daniel.  

„Am început anul foarte bine pe plan sportiv la secţia de arte marțiale. Sportivii noștri s-au clasat în mare parte pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la această competiţie, sperăm să o ţinem aşa tot anul. Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit în realizarea acestor rezultate frumoase”, transmit reprezentanţii CSM Sfântu Gheorghe.

De asemenea, clubul anunţă că face înscrieri la cele două secții Judo și Arte Marțiale – inițiere și performanță (fete și băieți). Informații la tel. 0760297621, 0744378469 sau la Școala Nicolae Colan (la subsol în sala de judo).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.