SPORT 9 aprilie 2024

Podium de bronz la Campionatul European de Ju-Jitsu pentru sportivii din cadrul Clubului Show Time

de Covasna Media | 1461 vizualizări

În perioada 4-7 aprilie la Pitești, România a găzduit cel mai mare Campionat European de Ju-Jitsu (U16, U18 & U21) pentru tineret. Sub auspiciile Federație Română de Arte Marțiale (F.R.A.M.), prin Departamentul Ju-Jitsu, în parteneriat cu Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești, cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport și sub autoritatea Uniunii Europene de Ju-Jitsu (JJEU), acest prestigios eveniment găzduit de Pitești Arena, a beneficiat de prezența a peste 1.400 de persoane membre a 29 de delegații, transformând acest municipiu în capitala europeană a Ju-Jitsu, timp de 4 zile.

La întrecere au luat parte 1.057 de sportivi, cu vârste sub 21 de ani, ce au concurat la 4 probe (Fighting, Duo, Show si Ju-Jitsu Ne-Waza), pe cele 114 de categorii de concurs, împărțite pe criterii de vârstă și greutate pe 8 suprafețe de concurs concomitent, creând momente speciale și unice. Alături de competitori au fost prezenți 244 de antrenori și 44 de arbitri internaționali.

Din delegația Show Time au făcut parte 9 sportivi, 2 antrenori - Carp Silviu Ionuț și Dobrică Valerică-Marian, 1 arbitru – Schiopu Cristian, 2 secretari – Neagu Alexandra și Florescu Nicoleta și 1 responsabil tehnic – Măsar Răzvan, având prezență în toate structurile organizatorice ale competiției.

Prin determinarea de a atinge excelența în acest sport și de a-și urma pasiunea cu devotament și perseverență au găsit drumul până pe podium, sportivele Gărăiacu Electra (Sala Show Time), Dumitrașcu Elina și Ferariu Maria Denisa (Academia Marinuș), acestea luptând la proba Ju Jitsu Ne-Waza.

Au avut evoluții spectaculoase și sportivii ce au fost la doar câteva puncte/secunde de podium, clasându-se pe un onorabil loc 5, Măsar Miruna, Maghiar Darius și Pantelimon Alin Andrei, precum și cei ce au participat pentru prima data la o astfel de competiție, Zamfir Bianca, sau cei ce au trecut la o categorie superioară, Pop Victor Andrei și Negrea Tudor.

Pentru unii obiectivul propus a fost îndeplinit, însă pentru alții aceste momente vor rămâne ca un eșec. Este important să ne amintim însă că eșecurile fac parte din procesul de învățare și că fiecare experiență, indiferent de rezultat, poate fi folosită pentru a crește și a ne îmbogăți în viitor.

Nu ne descurajăm, continuăm pregătirea și obiectivele acestui an, avem un calendar competițional plin de evenimente. În curând ne vom deplasa la Târgu Mureș la Cupa Ronin, apoi la Constanța, Brașov și București. Pepiniera de sportivi Show Time scoate an de an noi și noi campioni. 

Dacă doriți să ne vedeți în mișcare sau dorești să încercați acest unic și frumos sport ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă, ne puteți găsi la sala Show Time Sport Club, Bd. Gen. Grigore Bălan, nr. 31 (în spatele B The Hotel), unde avem toate condițiile necesare practicării sportului de masă atât amator cât și profesionist.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.