SPORT 17 mai 2018

Petrică Oltean, noul director al CSM Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 2335 vizualizări

Funcția de director interimar la CSM Sf. Gheorghe este ocupată, acum, de către antrenorul de judo Petrică Oltean. Acesta l-a înlocuit după doar două săptămâni de mandat, pe colegul său de la lupte libere, Mátéfy Árpád.

Petrică Oltean a preluat funcția de director interimar al CSM Sf. Gheorghe, după ce mandatul cu titlu interimar i-a fost întrerupt lui George Carcadia, acesta inițial fiind înlocuit de către Mátéfy Árpád. CSM Sf. Gheorghe se află în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului for care, în mod normal, ar trebui să scoată la concurs postul de director al instituției. La ultimul concurs de această natură, în vara lui 2017, s-a prezentat doar George Carcadia, însă acesta nu a absolvit, așa că, la vremea respectivă, i s-a prelungit mandatul interimar.

Pe de altă parte, pe holurile ministeriale se zvonește că de la 1 ianuarie 2019 se urmărește descentralizarea, așa că toate cluburile finanțate de Ministerul Tineretului și Sportului, cel puțin unul în fiecare județ, vor trece la consiliile locale și/sau județene.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.