SPORT 8 mai 2018

Patru terenuri de tenis, date în folosinţă în incinta complexului „Arena Sepsi“

de Agerpres | 903 vizualizări

Complexul sportiv „Arena Sepsi“, aflat la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, a fost extins cu patru terenuri de tenis, informează Primăria.

Potrivit sursei citate, pe lângă cele patru terenuri cu zgură, deschise zilnic între orele 7,00 şi 21,00, jucătorii au la dispoziţie duşuri şi vestiare.

Preţurile închirierii terenului de tenis cu ora este de 20-25 de lei în funcţie de intervalul orar, respectiv în timpul săptămânii sau weekend, iar un abonament este de 180-225 /lunar.

Terenurile se află în vecinătatea „Arenei Sepsi“, o sală de sport multifuncţională cu 3000 de locuri, inaugurată în vara anului trecut, construită de autorităţile locale cu sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii. Valoarea investiţiei s-a cifrat la peste 19 milioane de euro.

În vecinătatea arenei a fost dat în folosinţă, în iarna acestui an, şi un patinoar artificial acoperit cu balon presostatic, de 1800 de metri pătraţi, construit de Fundaţia Mens Sana din Miercurea Ciuc pentru „Academia de hochei pe gheaţă a Ţinutului secuiesc“, cu sprijinul Guvernului Ungariei.

Concomitent cu realizarea acestor investiţii, Primăria Sfântu Gheorghe a lansat programul „Iniţiere în sport“, destinat preşcolarilor şi şcolarilor mici, respectiv copiilor de grădiniţă aflaţi în grupa mare, precum şi copiilor din clasele pregătitoare şi clasele I care frecventează unităţile şcolare de stat din Sfântu Gheorghe.

Programul este finanţat din bugetul local, banii fiind folosiţi, printre altele, pentru transportul copiilor, asistenţă medicală şi plata antrenorilor care îi iniţiază în diverse sporturi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.