SPORT 5 octombrie 2018

Patinoarul artificial din Sfântu Gheorghe se redeschide pentru public începând de vineri

de Agerpres | 1085 vizualizări

Patinoarul acoperit aflat în vecinătatea sălii polivalente Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe se redeschide pentru public începând de vineri.

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a Primăriei Sfântu Gheorghe, publicul larg va avea acces în incinta patinoarului artificial trei zile pe săptămână, respectiv în fiecare vineri între orele 19,30-21,30 şi în fiecare sâmbătă şi duminică între 11-13 şi 19-21.

Preţul biletelor de intrare este de 9 lei, dar copiii şi pensionarii vor beneficia de reducere, prin urmare vor plăti 6 lei. Închirierea patinelor va costa 10 lei.

În restul săptămânii, patinoarul va fi folosit pentru antrenamentele echipei de hochei şi patinaj artistic, precum şi pentru cursurile organizate în cadrul programului „Iniţiere în sport“, finanţat de Primăria Sfântu Gheorghe, pentru copiii din grădiniţe şi ciclul primar.

Reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe au precizat că pentru a facilita deplasarea cetăţenilor spre Arena Sepsi, aflată la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, compania de transport local a înfiinţat o nouă linie de autobuz, care va porni din Cartierul Simeria şi va opri în toate staţiile de pe linia I până la Gara CFR, de unde îşi va continua traseul spre destinaţie.

Patinoarul artificial, inaugurat în luna februarie a acestui an, a fost construit de Fundaţia Mens Sana din Miercurea Ciuc pentru „Academia de hochei pe gheaţă din Ţinutul secuiesc“, cu sprijinul Guvernului Ungariei.

Acesta are 1.800 de metri pătraţi, respectiv 60 lungime şi 30 lăţime, este acoperit cu un balon presostatic şi se află în vecinătatea arenei sportive cu 3.000 de locuri, construită de autorităţile locale cu sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii.

Sursă foto: facebook/Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.