SPORT 18 februarie 2022

Partide de foc pentru Háromszéki Agyúsok

de Covasna Media | 1299 vizualizări

Înființată anul trecut, echipa de hochei Háromszéki Agyúsok, care reprezintă sub denumirea oficială de ACSHC Fenestela 68 județul Covasna în Campionatul Național, va avea două partide de foc în acest weekend cu SC Miercurea Ciuc.

Háromszéki Agyúsok, având în vedere că este o echipă nouă, a făcut până în prezent o figură frumoasă în campionat, sub denumirea oficială de ACSHC Fenestela 68 până la dobândirea noului CIS, și ocupă un merituos loc patru. Desfășurarea competiției a fost afectată sub efectele pandemiei, programul partidelor fiind în multe cazuri reconfigurat. În acest moment Háromszéki Agyúsok are 18 partide disputate din care au câștigat 11, reușind câteva victorii importante în fața unor echipe precum SC Miercurea Ciuc sau AHG-CS Gheorgheni. Ultimele două partide pentru Háromszéki Agyúsok au avut loc la Brașov, acolo unde s-au impus cu 6-3, respectiv 5-3 în fața celor de la CSA Steaua București.

Deși o calificare în Play-Off nu este imposibilă și ar reprezenta o performanță pentru nou-înființata echipă covăsneană, totul va depinde de partidele care au mai rămas de disputat. În acest weekend Háromszéki Agyúsok se va deplasa la Miercurea Ciuc, acolo unde sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 18:30, o va întâlni pe multipla campioană națională din localitate. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.