SPORT 7 octombrie 2019

Participare covăsneană la „Crosul Loteriei Române”

de Covasna Media | 1086 vizualizări

Sâmbătă, 5 octombrie, a avut loc în Parcul Alexandru Ioan Cuza/Titan din București cea de a XXII-a ediție a Crosului Loteriei Române. „ALEARGĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA!” a fost și pentru acest an îndemnul pe care Loteria Română l-a adresat tuturor participanților la cros.

Participarea a fost gratuită iar Loteria Română a pus la bătaie 75 de premii în valoare totală de 90.500 de lei de trei ori mai mult ca anul trecut. Urmare a acestui fapt peste 1.000 de concurenți s-au aliniat la start. Categoriile de participanți au fost următoarele: seniori-senioare (19-34 ani), juniori-junioare (14-18 ani), copii fete-băieți (11-13 ani), veterani femei-bărbați (35-49 ani), veterani femei-bărbați (peste 50 ani), persoane cu dizabilități locomotorii femei-bărbați și persoane cu dizabilități senzoriale femei-bărbați.

S-au acordat premii primilor cinci clasaţi la fiecare categorie și primele trei catedre de educație fizică ale școlilor/liceelor cu cea mai numeroasă participare la Cros.

La concurs au participat și alergători  din Sfântu Gheorghe, membrii Cercului de alergare Gall Lajos și de la CSS.  Iată rezultatele lor: Juniori: Păcurariu Nagy Diana locul 10; Seniori: Păcurariu Nagy Helen locul 4, Veterani I (35-49 ani) Pall Attila loc 19. Veterani II (peste 50 ani): Szabo Iren locul 5, Pall Erzsebet locul 8, Csutak Tamas, locul 9.

Participarea sportivilor a fost susţinută de Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 22 ore, 54 minute

Anunţ public

Acum 22 ore, 55 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.