SPORT 25 februarie 2019

Ousmane Viera a recunoscut că merita cartonașul roșu

de Covasna Media | 916 vizualizări

În minutul 46 al meciului dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Viitorul Constanța s-a petrecut cea mai încinsă fază din dispută. Căpitanul celor de la Sepsi OSK a atacat cu o duritate excesivă o minge pe care o controla decarul dobrogenilor, Ianis Hagi. Viera s-a dus cu talpa, cu crampoanele în față, direct pe genunchiul adversarului, intrarea continuând apoi pe tibie până la nivelul gleznei. Marea șansă a lui Ianis Hagi a fost că era în alergare și accidentarea, în afara urmelor groaznice, nu a lăsat alte urmări. Altfel, în ipoteza în care piciorul vătămat ar fi fost pe pământ, fractura era iminentă. Ceea ce este însă strigător la cer, arbitrul bucureștean Marcel Bîrsan nu numai că nu i-a acordat meritatul cartonaș roșu lui Viera, dar nici măcar fault nu a dat.

Fair-play, ivorianul a recunoscut după meci că a intrat violent și că merita să fie eliminat. Ousmane Viera i-a cerut scuze, prin intermediul Look Sport, lui Ianis Hagi și echipei Viitorul Constanța, pentru gestul său.

Tatăl lui Ianis Hagi, fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, a avut, în mod firesc, o reacție virulentă pe marginea acestei faze, atacând maniera de arbitraj și lipsa de reacție a centralului delegat.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.