SPORT 23 martie 2018

Oțelul Galați s-a sesizat după articolul nostru

de Covasna Media | 911 vizualizări

Echipa de fotbal Oțelul Galați, componentă a Seriei I din Liga a III-a, s-a sesizat în urma materialului publicat de noi, în coloanele ziarului și în publicația electonică, referitor la jocul disputat între KSE Tg. Secuiesc și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, câștigat de harghiteni cu scorul de 5-3.  

Iulian Apostol: "Cerem public, ferm, implicarea Departamentului de Integritate"

Iulian Apostol, manager executiv al SC Oţelul, a spus că solicită public cercetarea de către Departamentul de Integritate şi Antifraudă al FRF a modului în care se duce lupta pentru promovare în Seria 1. "Lucrurile sunt deja mai mult decât a fi doar suspecte. Cerem public, ferm, implicarea Departamentului de Integritate din cadrul federaţiei, să ancheteze ce s-a întâmplat în prima etapă jucată în acest an. Nu cred să se mai fi întâmplat în fotbalul de performanţă din România aşa ceva, ca o echipă care conduce să facă toate schimbările încă de la începerea reprizei a doua”, a spus Apostol, citat de către portalul electronic www.liga2.ro.

Conducătorului clubului gălăţean are dubii şi în ceea ce priveşte corectitudinea cu care se va juca meciul de mâine, dintre AFK Csikszereda şi CSM Roman, echipe aflate la egalitate de puncte pe locurile 2 şi 3, după ce formaţia romaşcană a anunţat pe pagina de facebook că la antrenamentele din această săptămână s-au accidentat patru jucători şi nu vor putea evolua. Toţi patru au fost titulari în meciul câştigat lejer etapa trecută, 11-0 cu Metalosport Galaţi şi fac parte din axul central al echipei: portarul Băiceanu, fundaşul Marin, mijlocaşul Brăescu şi căpitanul Mădălin Popa - atacant. Ciucanii s-au impus în meciul respectiv cu scorul de 3-1.

„De asemenea, cerem Departamanetului de Integritate să aibă sub supraveghere toate meciurile de acum încolo ale echipelor implicate în lupta pentru promovare, pentru că şi înaintea unui alt astfel de joc, care se va disputa în acestă etapă, au apărut lucruri ciudate, accidentări subite a patru jucători la una din echipe", a declarat Apostol.

Oţelul va juca în etapa din acest weekend pe teren propriu, cu CSM Focşani. Pe primul loc se află Aerostar Bacău, care a jucat etapa trecută, pe teren propriu, cu Sănătatea Dărăbani, şi a câştigat cu un incredibil 8-0. Băcăuanii acuză şi ei gruparea din Miercurea Ciuc de jocuri de culise, la partida cu Sănătatea observând în tribune persoane de la Csikszereda, venite, spun sursele Liga2.ro, să motiveze suplimentar jucătorii botoşăneni.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.