SPORT 17 ianuarie 2022

O partidă amânată și o înfrângere în Liga Națională de Baschet Feminin

de Covasna Media | 1237 vizualizări

În cadrul etapei a 15-a din Liga Națională de Baschet Feminin, derby-ul dintre Sepsi-SIC și CSM Satu Mare a fost amânat, în timp ce ACS KSE Târgu Secuiesc a cedat în deplasare la CSM Alexandria.

Deși așteptat cu interes, derby-ul dintre campioana și vicecampioana în exercițiu, Sepsi-SIC-CSM Satu Mare, nu a mai avut loc, cinci dintre sportivele echipei sătmărene fiind testate pozitiv COVID-19. Astfel partida va avea loc la o dată ulterioară stabilită de Federația Română de Baschet.

ACS KSE Târgu Secuiesc a evoluat în deplasare la CSM Alexandria, acolo unde a pierdut în fața gazdelor cu rezultatul de 78-67 (13-17, 27-24, 15-21, 23-5). Partida a fost decisă în ultimul sfert, CSM Alexandria revenind de la scorul de 62-55 pentru covăsnence. Principala marcatoare pentru ACS KSE Târgu Secuiesc a fost Ines Corda, care și-a trecut în cont un total de 24 de puncte.

După disputarea partidelor din această etapă, Sepsi-SIC a coborât pe poziția a patra, în timp ce ACS KSE Târgu Secuiesc continuă să rămână pe locul 12, penultimul din clasamentul competiției.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.