SPORT 11 octombrie 2017

O nouă jucătoare la Sepsi-SIC

de Covasna Media | 633 vizualizări

Din cauza accidentărilor din ultima vreme, Sepsi-SIC a decis aducerea unei jucătoare noi la echipă, care să ajute la antrenamentele zilnice și în partidele oficiale.

Astfel că îi urăm bun venit americancei Sydney Wallace (23 de ani) care va juca pe poziția de fundaș, dar care s-ar descurca foarte bine și ca extremă.

Americanca Sydney Wallace, înaltă de 175 cm, a jucat în perioada 2011-2015 în SUA în Campionatul Universităților NCAA la echipa Georgia Tech. A atras atenția antrenorilor de la Minnesota Lynx, echipă care participă în cel mai puternic campionat de baschet feminin din lume, WNBA.

În topul marcatoarelor echipei Georgia Tech s-a poziționat pe locul 26, iar la turneul NCAA a reușit să marcheze 32 de puncte într-un singur meci, cu cele mai multe aruncări de 3 puncte.

După 2015 şi-a încercat norocul și la echipe europene: prima dată la BBC Troistorrents din Elveția, unde a avut o impresionantă medie de puncte şi recuperări, respectiv 19 și 8,5. Din Elveția a ajuns la francezi, a jucat la Toulouse, cu o medie de puncte aruncate de 20 și cu o medie de recuperări de 5,6.

Ajunsă din Franța la Sfântu Gheorghe, Sydney va juca deja în primul meci din Eurocup Women, joi, de la ora 19 împotriva echipei Energa Torun, iar sâmbătă contra Phoenix Galați la meciul din LNBF.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.