SPORT 19 aprilie 2018

Niczuly și degajările la punct fix

de Covasna Media | 3616 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Golul egalizator al celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe la partida cu Gaz Metan Mediaș, marcat de Hadnagy, l-a avut drept coautor pe portarul Niczuly, care a degajat lung, din propriul careu. După un duel aerian între Kuku și un fundaș advers, în care nimeni nu a atins mingea, Hadnagy a șutat, fără preluare, direct în plasa porții adverse.

Dacă exercițiul tehnic al lui Hadnagy, recunoscut ca un fin atacant cu un dezvoltat simț al porții, nu miră pe nimeni, în schimb reușita goal-keeper-ului este una de subliniat. Niczuly a mai degajat de câteva ori, foarte precis, semn că această tehnică a fost îndelung exersată la antrenamente.

Un astfel de gol s-a marcat și la primul meci al anului, 1-0 cu Poli Timișoara. Atunci Rîmniceanu a degajat, însă Kuku a deviat cu capul spre Hadnagy.

De asemenea, o performanță peste care s-a trecut poate prea ușor este cea a fundașului dreapta Ionuț Ursu, introdus în echipa ideală a etapei a patra. Conform Ligii Profesioniste de Fotbal, Ursu a muncit mult pe durata meciului cu Juventus București, acoperind excelent ambele faze ale jocului. El a contribuit cu o centrare la prima reuşită a covăsnenilor.

Felicitări!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.