SPORT 2 februarie 2022

Mitrea și Achahbar în echipa etapei

de Covasna Media | 951 vizualizări

Așa cum obișnuiește să o facă după fiecare etapă, Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit echipa ideală a etapei cu numărul 23, în ea regăsindu-se și doi jucători de la Sepsi OSK, Bogdan Mitrea și Anass Achahbar.

Sepsi OSK a obținut o victorie frumoasă împotriva Universității Craiova, un meci deloc liniștit, cu faze controversate, precum golul marcat cu mâna de olteni, dar la final a contat că cele trei puncte au revenit covăsnenilor. Ca și în alte jocuri, Anass Achhbar a ieșit la rampă cu cele două goluri marcate, olandezul care a fost desemnat și jucătorul partidei, a decis numele învingătoarei. Alături de el s-a evidențiat Bogdan Mitrea care a dat siguranță apărării.

Liga Profesionistă de Fotbal și-a motivat astfel alegerile: „Bogdan Mitrea - Căpitanul covăsnenilor şi-a condus excelent echipa spre un nou succes, unul prin care Sepsi OSK rămâne în lupta pentru un loc în play-off. Anass Achahbar - A înscris primele goluri din acest sezon. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.”

În urma rezultatelor înregistrate în etapa a 23-a, practic, Sepsi OSK a rămas la șase puncte de ultimul loc care duce în Play-Off. În următoarea rundă, elevii lui Cristiano Bergodi vor evolua în deplasare la UTA cu speranța unui nou rezultat pozitiv.

Marius Raczek 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.