SPORT 29 octombrie 2019

Micii judoka, remarcați la Campionatele Naționale

de Covasna Media | 1123 vizualizări

În perioada 24-26 octombrie a.c. la Ploiești în Sala de Sport Olimpia din localitate s-au desfășurat Campionatele Naționale de Judo U13 şi U 15 ani, competiție la care au participat peste 500 de sportivi din întreaga ţară. Competiția s-a desfășurat pe trei spații de concurs cu categorii de greutate mai restrânse decât la judo clasic, cu foarte multi sportivi înscriși pe fiecare tablou.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu 12 sportivi din sectia de judo pregătiţii de antrenorii Cristina şi Petru Oltean, aceștia reușind să ocupe următoarele locuri: Locul 5 Oltean Veronica la categoria -36 kg,U13 ani, aceasta luptând la o categorie cu 6 kg mai mare decât greutatea ei, Lungu Brianna -44 kg,U13 ani şi Lazăr Cristina la categoria de -44 kg, U13 ani. Ceilalți sportivi au avut meciuri frumoase și fiind  începători  nu au avut șanse la rezultate bune, la categoriile lor fiind foarte mulţi sportivi, în jur de 30-40 de sportivi pe categorie.

În afara rezultatelor, s-a urmărit acumularea de experiență la această competiție. Ne Waza este un stil de luptă care presupune exclusiv competiția la sol între judoka.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.