SPORT 25 mai 2010

Mese pentru tenis de masă în cartiere

de Covasna Media | 766 vizualizări
Mai multe asociaţii din municipiul Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Primăria oraşului, vor să înceapă un proiect pentru promovarea sportului, respectiv amplasarea în cartiere a unor mese de joc pentru tenis de masă, precum şi prin amenajarea unor terenuri de sport în aer liber. Directorul Clubului Sportiv Şcolar din Sfântu Gheorghe, Nemes Aron, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că au fost începute discuţii

Mai multe asociaţii din municipiul Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Primăria oraşului, vor să înceapă un proiect pentru promovarea sportului, respectiv amplasarea în cartiere a unor mese de joc pentru tenis de masă, precum şi prin amenajarea unor terenuri de sport în aer liber.

Directorul Clubului Sportiv Şcolar din Sfântu Gheorghe, Nemes Aron, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că au fost începute discuţii cu viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Sztakics Eva, legate de posibilitatea iniţierii unui program comun privind amplasarea, în cartiere, a unor mese de joc pentru tenis de masă în aer liber.

„Dânsa ne sprijină să demarăm un asemenea program. Este nevoie şi de câteva terenuri de baschet şi fotbal în cartiere. S-au construit multe terenuri de joacă pentru copii şi acum ar trebui să urmeze şi cei mari, cu acest program“, a spus Nemes Aron. Acesta a spus că a iniţiat, prin Asociaţia Equites, pe care o reprezintă, şi alături de alte 10-12 asociaţii din oraş, şi o acţiune pentru ca pe perioada vacanţelor elevii să fie lăsaţi să intre pe terenurile de sport ale şcolilor.

Mediafax

Teme articol: ping pong SPORT teren mese
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
gigi, 27 mai 2010
Tin minte ca in cartierul nostru erau doua mese de ping-pong. Acolo am invatat foarte multi sa jucam acest sport si de multe ori stateam la rand sa putem juca. Ar fi binevenite aceste mese.
Alin, 26 mai 2010
Foarte buna initiativa! Succes sa se duca la indeplinire ;)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.