SPORT 29 mai 2018

Medalii pentru CSM Sf. Gheorghe la Naţionalele de Ju-Jitsu (copii şi cadeţi)

de Covasna Media | 1298 vizualizări

Rezultate bune obținute de sportivii  Clubului Sportiv Municipal  Sfantu Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu copii și cadeți, desfășurate în weekend, la Constanţa.

La această competiție au participat peste 379 sportivi din 26 cluburi. CSM Sfântu Gheorghe a participat cu 5 sportivi care au obţinu 4 medalii.

Rezultatele acestora sunt următoarele: Oltean Veronica Elena - Locul I,  campioană națională, medaliată cu aur la proba de fighting -28 kg U12 ani, Radu Nicolae Boieriu - vicecampion național la fighting și locul III la ne-waza la categoria +66 kg U15, Carmen-Cristina Lazar - locul III la proba fighting categoria – 36 kg U12, Lungu Brianna - locul V la proba de fighting – 36 kg U 12 ani și Andronic Vlad - locul V la proba de fighting categoria -30 kg U12 ani.

„Rezultatele obţinute de sportivii mei sunt bune deşi mă asteptam la mai mult. Toţi sportivii care au efectuat această deplasare sunt cotaţi printre cei mai buni la categoriile lor de ani si greutate din ţară, dar sunt copii şi mai au de lucrat la pregătirea lor tehnico-tactică şi psihologică. Sunt mândru cu rezultatele obtinute de fetiţa mea, pentru al treilea an la rând este campioană naţională la categoria ei de ani şi greutate, şi acest lucru îmi dă speranţa că drumul ei spre înalta performanţă este bun. Mulţumim  pe această cale tuturor celor care au sprijinit deplasarea acestor sportivi la aceste campionate”, a declarat antrenorul şi Petru Oltean, director al CSM Sf. Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.