SPORT 13 februarie 2024

Medalii aur, argint și bronz pentru sportivii CSM Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1717 vizualizări

Rezultate excelente obținute de Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu desfășurate la Pitești. Cu un total de 9 medalii obținute, din care 4 de aur, 1 de argint și 4 de bronz, obiectivele celor 7 sportivi de la CSM Sf. Gheorghe au fost depășite.

În perioada 09-11 februarie a.c., în Municipiul Pitești, la Sala Polivalentă „Pitești Arena”, a avut loc Campionatul Național de Ju-Jitsu, organizat de către Federația Română de Arte Marțiale - Departamentul de Ju-Jitsu, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești. La competiție au fost prezenți președintele Federației Române de Arte Marțiale, Kanchio Florentin Marinescu, însoțit de Președintele Federației Europene de Ju-Jitsu, dl. Robert Perc, Primarul Municipiului Pitești dl. Cristian Gentea și alți oficiali.

La startul competiției au fost prezenți 870 de sportivi de la 30 cluburi din toată țara, la toate categoriile de ani și greutate recunoscute de Federația Internațională de Ju-Jitsu (JJIF), începând de la copii până la seniori și master, la probele de fighting, ne-waza, demonstrativ clasic și demonstrativ show (masculin, feminin și mixt) un sportiv având posibilitatea să concureze la maxim trei probe de concurs.

La competiție au fost prezenți și 7 sportivi de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, pregătiți de antrenorul emerit Petru Oltean Shihan, aceștia obținând 9 medalii (4 de aur, 1 de argint și 4 de bronz) după cum urmează: Mihaela-Gabriela Onișoru, dublă campioană națională, Locul I și medaliată cu aur la probele de fighting -63 kg U16 și U18 ani (juniori II și juniori I); Denis Pavel, campion național la fighting categoria -56 kg/U21 ani (tineret), Mihnea Pietrăreanu, campion național la fighting categoria -36 kg U14 ani (cadeți); Brianna-Andreea Lungu, vicecampioană națională Locul II la categoria -57 kg.U18 ani (juniori I) fighting și Locul III, medaliată cu bronz la categoria de -63/U21 ani (tineret) fighting; Adrian-Claudiu Stănciuleasa, dublu medaliat cu bronz, Locul III la probele de ne-waza, categoria – 69 kg /U18 ani (juniori I) și U21 ani (tineret); Dancs David-Erik, Locul III, medalie de bronz la categoria de -48 kg/U18 ani (juniori I) fighting și Alexandru Stănciuleasa Locul V la categoria -48/U14 ani (juniori II) ne-waza.

În comunicatul transmis redacției noastre, antrenorul Petru Oltean acuză nedreptățirea sportivei Brianna-Andreea Lungu, care ar fi fost privată de o medalie de argint la categoria -63 kg U21 ani (tineret) ne-waza din cauza unei interpretări părtinitoare a regulamentului de arbitraj.

În finalul comunicatului se aduc mulțumiri „tuturor acelora care au contribuit la pregătirea, participarea și obținerea acestor rezultate deosebit de frumoase de sportivii noștri și, nu în ultimul rând, mass-mediei locale pentru mediatizarea acestor rezultate frumoase”.

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.