SPORT 30 mai 2018

Medalie de bronz pentru KSE Tg. Secuiesc la futsal

de Covasna Media | 708 vizualizări

La Sala Polivalentă din Tg. Secuiesc a avut loc, în acest week-end, turneul final al Campionatului Național de futsal pentru juniori U19, competiție organizată de către Federația Română de Fotbal, în colaborare cu KSE Tg. Secuiesc.

În finala mică, formația noastră, KSE Tg. Secuiesc, a dispus cu scorul de 5-1 de Informatica Timișoara, prin golurile marcate de Nicolae Păun, de două ori, Teodor Vlădulescu, Baroczi Norbert și Mojzi Botond.

De la echipa covăsneană a lipsit cel mai bun jucător, Ștefănescu, eliminat direct cu cartonaș roșu, în semifinala pierdută cu Autobergamo Deva, scor 9-6. E drept că și bănățenii nu l-au putut utiliza pe unul dintre cei mai buni jucători ai lor, Roberto Voin, care și el primise cartonaș roșu în semifinale.  

Lotul echipei antrenate de către Gazda Jozsef junior, aliniat de KSE Tg. Secuiesc la această competiție, a fost compus din următorii jucători: Farkas și Majai – portari; Păun, Vlădulescu, Rancz, căpitanul echipei și component al lotului național de juniori, Boricean, Ștefănescu, Baroczi, Szakács, Mojzi și Oprea.

Finala mică a Campionatului Național a însemnat, de fapt, o reeditare a disputei pentru bronz de anul trecut, atunci când KSE Tg. Secuiesc urca pe podium, la Vaslui, după o victorie cu 5-3 în fața aceleiași Informatica Timișoara.

În finala Campionatului Național U19, la Tg. Secuiesc, Autobergamo Deva s-a impus cu scorul de 5-3 în fața celor de la United Galați, cucerind astfel titlul. Hunedorenii s-au bazat pe serviciile unui jucător brazilian, Luis Andre, care practic a făcut diferența. De remarcat acuratețea jocului, în prima repriză a finalei nefiind consemnat în statistici niciun fault.

Organizarea competiției de la Tg. Secuiesc a fost ireproșabilă, fapt constatat de către toți oaspeții județului nostru. KSE Tg. Secuiesc a pus la dispoziție, spectatorilor și celorlalte persoane, un program de competiție în condiții grafice deosebite, abundând în informații utile cu privire la lotul echipelor participante, palmaresul acestora și, implicit, orele de disputare ale meciurilor din turneul final.

Felicitări pentru performanța sportivă!

Felicitări pentru performanța organizatorică!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.