SPORT 16 decembrie 2009

Meciul decisiv în Fiba Cup se joacă diseară

de Covasna Media | 763 vizualizări
Echipa de baschet Sepsi BC negociază cu Horia Rotaru pentru a antrena echipa 16dec2009-sepsibcFetele din echipa de baschet, ajutate de fosta lor colegă Ambrus Erzsebet, joacă diseară meciul decisiv pentru calificarea în Fiba Cup. Echipa îşi joacă şansele cu echipa israeliană Hapoel Hatikva Tel Aviv, de la ora 18, meci transmis şi pe TVR3, şi speră la o calificare care lear face mai mult decât fericite – şi pe suporteri la fel – după ce au rămas fără antrenor şi pivot.

Echipa de baschet Sepsi BC negociază cu Horia Rotaru pentru a antrena echipa

16dec2009-sepsibcFetele din echipa de baschet, ajutate de fosta lor colegă Ambrus Erzsebet, joacă diseară meciul decisiv pentru calificarea în Fiba Cup. Echipa îşi joacă şansele cu echipa israeliană Hapoel Hatikva Tel Aviv, de la ora 18, meci transmis şi pe TVR3, şi speră la o calificare care lear face mai mult decât fericite – şi pe suporteri la fel – după ce au rămas fără antrenor şi pivot.

Potrivit managerului PR al echipei, Mădălin Guruianu, antrenorul Stacey Nolan şi pivotul Vanessa Gidden au semnat rezilierea contractelor şi au primit şi banii. Antrenorul a plecat la Viena, iar Vanessa în America, urmând ca astăzi pe bancă să se afle un nou antrenor, cu care se poartă negocieri.

„Îl cheamă Horia Rotaru, a antrenat mai mute echipe de băieţi, are 42 de ani, în ultimii ani a antrenat numai echipe de devizia A, astăzi vine să vadă echipa jucând, sa negociat cu el, dacă lucrurile merg bine, ne dă răspunsul”, a spus Guruianu.

Luni seara echipa a avut şi o întâlnire cu suporterii, în care un fan original şia arătat simpatia şi ataşamentul faţă de Flori Diaconu, conducătoarea de joc care a preluat oarecum şi rolul de antrenor după plecarea celui oficial, prin faptul că ia întins o foaie albă pe care scris „Contract pe viaţă la SfântuGheorghe”, cerândui să semneze.

Horia Rotaru a antrenat în trecut echipe de top precum U Mobitelco ClujNapoca şi Gaz Metan Mediaş, iar în 2005 a fost antrenorul secund al naţionalei de baschet a României.

Ana Sidon

Sursa foto: vinkoservices.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Vali, 17 decembrie 2009
Felicitari Fetelor! Un meci de infart, dar am castigat!
Vali, 16 decembrie 2009
Hai Sepsi BC!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.