SPORT 12 mai 2019

Marin Barbu, antrenor Sepsi OSK: În comunism, dacă jucai aşa, te trimitea la canal

de Covasna Media | 1341 vizualizări

Nu-ţi poţi permite să intri pe teren şi să joci în halul ăsta. În comunism, dacă jucai aşa, te trimitea la canal, a declarat, după meci Marin Barbu, antrenorul Sepsi OSK.

FCSB a surclasat-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 5-1 (2-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 9-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Vicecampioana s-a impus la pas, prin golurile marcate de Ioan Hora (6), Mihai Roman I (10), Florinel Coman (46, 50), Raul Rusescu (80 - penalty), în timp ce pentru Sepsi a înscris Joseph Mensah (74).

Sepsi a avut şi o bară, prin Ibrahima Tandia (77).

Pentru atacantul Attila Hadnagy, introdus în min. 70, acesta a fost meciul de retragere, el fiind numit recent în funcţia de director general al clubului Sepsi OSK.

Mihai Teja: Mă bucur că ne-am făcut datoria, acum să vedem ce se întâmplă la Cluj

Antrenorul FCSB, Mihai Teja, a declarat, sâmbătă seară, că se bucură pentru victoria cu Sepsi OSK, scor 5-1, subliniind că este de datoria lui să creadă până la capăt în câştigarea titlului.

"Mă bucur că ne-am făcut datoria, apoi vedem ce se întâmplă la Cluj. Felicit jucătorii, au avut atitudine, au fost concentraţi la joc, sperăm să iasă bine şi mâine. Datoria noastră este să credem până la capăt. Ne-am fi dorit să fim la mâna noastră, să jucăm în ultima etapă cu titlul pe masă", a declarat Teja la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Hora '6, Roman '10, Coman '46, '50 şi Rusescu '80 (penalti) pentru FCSB, respectiv Mensah '75 pentru Sepsi..

Sepsi OSK rămâne singura echipă din play-off fără victorie

Sepsi OSK rămâne singura echipă din play-off fără victorie, iar FCSB e neînvinsă de opt etape, în care a obţinut şase victorii şi două egaluri.

Vicecampioana a marcat pentru prima oară în acest sezon cinci goluri într-un meci.

După acest meci, Sepsi OSK este pe poziția a șasea în play-off, cu 20 de puncte și trei goluri marcate și 17 primite, iar FCSB ocupă poziția a doua, cu 45 de puncte, la două puncte de CFR Cluj, care mai are de disputat un joc, în această seară, cu CS Universitatea Craiova.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FCSB 1-5 (0-2), Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe

Au marcat: Joseph Mensah (74), respectiv Ioan Hora (6), Mihai Roman I (10), Florinel Coman (46, 50), Raul Rusescu (80 - penalty).

Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.