SPORT 24 aprilie 2019

Locuri pe podium la judo şi arte marţiale

de Covasna Media | 779 vizualizări

Rezultate foarte bune obținute de sportivii Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe  la competițiile de Judo și Arte Marțiale desfășurate în  acest week-end.  

În data de 18.04.2019 la Sibiu s-a desfășurat etapa de Euroregiune la Judo U13, U15, competiție la care au participat sportivi din Regiunea centru, județele Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna. La acest eveniment s-au întrecut peste 250 sportivi, primii patru sportivi la fiecare categorie de ani și greutate calificându-se în finala pe țară.

CSM Sf. Gheorghe a participat cu 11 sportivi, dintre aceștia 5 s-au calificat pentru participarea la Finala Campionatului Național de Judo care se va desfășura în perioada 24-26 mai  la Dumbrăvița.  Este vorba de: Oltean Veronica - locul I, Gărăiacu Electra - locul III, Lungu Brianna - locul III, Munteanu Gabriel - locul III și Ilyés Robert - locul III.

În data de 20.04.2019 la Brăila s-a organizat una dintre cele mai puternice competiții de BJJ (Jiu-Jitsu Brazilian) din țară „Cupa Danubius Turneul Belt Leaugue 2019” Ediţia a IX-a, competiție la care au participat peste 500 sportivi de valoare. CSM Sf. Gheorghe a participat la această competiție cu doi sportivi din cadrul secției de arte marțiale, Laşcu Vlad şi Ţifrea Laurențiu, ambii clasându-se pe locul III.  

„Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au avut încredere în noi și ne-au sprijinit în realizarea obiectivelor propuse”, transmit reprezentanţii clubului.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.