SPORT 29 august 2019

Liga I va fi inclusă în EA SPORTS FIFA 20

de Covasna Media | 1074 vizualizări

EA SPORTS și Liga Profesionistă de Fotbal din România au semnat un parteneriat prin care Liga I din România va fi inclusă în FIFA 20, una dintre cele mai populare francize de jocuri video sport din lume. Creată de studiourile EA București și Vancouver, FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019 și va include toate cele 14 cluburi de fotbal românești care joacă în Liga I în sezonul 2019-2020, împreună cu 3 noi fotbaliști români recreați autentic în joc – George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

“Includerea Ligii I în FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitări pe care le-am primit din partea comunității FIFA din România și este o realizare de care suntem foarte mândri. Suntem încântați că Liga I va fi «in the game»! Echipa EA România a lucrat foarte mult timp pentru acest lucru, împreună cu colegii noștri de la EA Vancouver, așa că sperăm că toți jucătorii români vor fi mulțumiți de această nouă eră a FIFA. Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reușit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucătorii din Liga I”, a spus Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, Electronic Arts România.

Pentru Liga Profesionistă Română de Fotbal, includerea Liga I în FIFA 20 este un moment istoric și o realizare de excepție. Parteneriatul nostru cu EA a creat ceva la care cred că fanii au visat mulți ani și suntem încântați că am reușit să transformăm acel vis al lor într-o realitate. În numele Ligii Profesioniste de Fotbal, aș dori să mulțumesc EA SPORTS, studioului local, cluburilor, fanilor și Ligilor Europene pentru această realizare. Este o etapă uimitoare și exemplară pentru fotbalul românesc și pentru fanii români deopotrivă”, a declarat Robert Pongrácz, Vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

În plus, față de includerea Ligii I, FIFA 20 va readuce fotbalul înapoi în stradă într-un mod autentic și creativ cu VOLTA FOOTBALL. Jucătorii vor avea posibilitatea să-și exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea și autenticitatea meciurilor de fotbal in format restrâns, jucate pe străzi, în săli de sport și pe terenuri de futsal din întreaga lume.

VOLTA FOOTBALL vine cu noi funcționalități care îi vor transpune pe jucători în ritmul străzii, cum ar fi driblingurile și loviturile din voleu, noile animații și mișcările dinamice ale mingii, pe care jucătorii le pot testa în locații noi și unice din întreaga lume, într-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Professional Futsal.

Jucătorii vor putea încerca o nouă experiență narativă în VOLTA STORY și o nouă experiență individuală conectată în VOLTA WORLD, prin meciurileSingle Player împotriva echipelor generate de comunitate într-o varietate de formate și locații. Mai mult, jucătorii vor putea promova sau retrograda în modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format „jucător versus jucător” permițându-le să înfrunte echipele controlate de alți jucători online.

FIFA 20 ridică ștacheta și la nivel de gameplay și aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numită Football Intelligence, ce se bazează pe trei noi funcționalități: Authentic Game Flow, Decisive Moments și Ball Physics.

Jucătorii vor putea să schimbe viitorul clubului lor prin noile inovații în cel mai autentic și personal mod prin care pot face carieră. FIFA 20 oferă posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodată, cât și varianta de a avea manageri de sex feminin, o premieră în istoria francizei. Jucătorii vor avea astfel impact direct asupra moralului și performanței echipei lor prin conferințe de presă interactive, schimbări ale echipei de start, discuții individuale cu jucătorii din club și multe altele.

 

Și modul Ultimate Team vine cu o serie de noi funcționalități, inclusiv noi experiențe sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care oferă jucătorilor noi provocări, împreună cu noi modalități de a progresa și a personaliza echipa pe măsură ce avansează în joc. Pe lângă readucerea lui Gheorghe Hagi, în modul Ultimate Team au fost adăugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane și Andrea Pirlo.

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial începând cu 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One și PC. Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard – ediția FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk – ediția FIFA 20 Champions și Zinedine Zidane – ediția FIFA 20 Ultimate.

Fanii jocurilor electronice vor avea posibilitatea, astfel, să aleagă să controleze pe Sepsi OSK Sf. Gheorghe și să devină manager virtual al echipei covăsnene. Este o premieră pentru fotbalul din județul Covasna, că apare la un asemenea nivel, iar prezența Sepsi OSK în jocul FIFA 2020 reprezintă o veritabilă lovitură de imagine.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.