SPORT 20 martie 2023

Liga 3, din nou înfrângeri

de Covasna Media | 605 vizualizări

În etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat din Liga 3, ca și în runda precedentă, atât Sepsi OSK 2, cât și KSE Târgu Secuiesc au suferit înfrângeri.

Dacă etapa trecută a pierdut cu 4-0 la Olimpic Zărnești, de această dată Sepsi OSK 2 a suferit înfrângerea etapei, 6-1 în deplasare la CS Blejoi. Este adevărat că CS Blejoi conduce autoritar Seria 5, chiar și în aceste condiții rezultatul pare prea dur. Valentin Suciu a folosit formula de start: Gedő – Crantea, Cîrstean, Dobozi, Mitu, Kocsis, Rența, Grigore, Nistor, Bende, Gyulai. Singura reușită i-a aparținut lui Dobozi, când scorul era deja de 6-0.

Tot în deplasare, dar la cea de-a treia clasată, SR Brașov, KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă cu rezultatul de 3-0, după ce la pauză s-a consemnat un rezultat alb, 0-0. 

Sepsi OSK 2 se află pe poziția a opta a clasamentului Seriei 5, iar KSE Târgu Secuiesc ocupă locul nouă, penultimul. În ultima etapă a sezonului regulat, Sepsi OSK 2 va juca acasă cu FC Odorheiu Secuiesc, iar KSE Târgu Secuiesc, de asemenea pe propriul teren, cu CS Păulești.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.