SPORT 19 iunie 2020

Leo Grozavu (Sepsi OSK Sf.Gheorghe) - Există o conspiraţie, cu Dinamo sper ca învingătoarea să se decidă pe teren

de Agerpres | 1437 vizualizări

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, acuză o conspiraţie împotriva echipei sale, afirmând vineri, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori ca învingătoarea din partida cu Dinamo, din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului Ligii I de fotbal să fie decisă pe terenul de joc.

"În momentul de faţă toţi ne dăm seama că nu trecem prin cea mai fericită perioadă. Au trecut două jocuri şi am acumulat doar un punct, mult prea puţin faţă de ceea ce ne-am propus. În acelaşi timp, vreau să fiu corect şi să spun că nu am făcut jocuri proaste. Trebuie să privim doar înainte, ne gândim doar la partida următoare, cu Dinamo. Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, pentru că acum clasamentul s-a strâns foarte mult. Suntem în situaţia în care nu ne permitem paşi greşiţi, trebuie să fim foarte concentraţi, aşa cum va fi şi Dinamo. Au un antrenor nou, care îşi doreşte să scoată echipa din situaţia actuală. Suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Aş vrea să cred că câştigătoarea se va hotărî doar pe teren, pentru că tot ce s-a întâmplat în ultimele zile mă face să cred că există o conspiraţie. Nu am fost anunţaţi până ieri că partida e mutată de sâmbătă pe duminică. În ultima perioadă sunt suficiente greşeli de arbitraj care influenţează clasamentul şi nu aş vrea să influenţeze soarta campionatului. Nu aş vrea ca realitatea din teren să fie schimbată de anumite decizii", a declarat Grozavu.

Tehnicianul are mai multe probleme de lot şi spune că are nevoie de mobilizare generală pentru a evita zona retrogradării.

"Avem probleme de lot, avem accidentaţi de foarte mult timp. Lotul nu este foarte numeros, va trebui să ne descurcăm cu ceea ce avem la dispoziţie. Va trebui să ne mobilizăm foarte bine pentru a nu avea surprize. Campionatul este lung, fiecare meci se joacă, dacă se pierd puncte eşti în zona de retrogradare, dacă câştigi le iei o gură de oxigen. Cine va greşi mai puţin va avea câştig de cauză", a mai spus Grozavu.

Partida Dinamo - Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 5-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe stadionul Dinamo.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.