SPORT 12 iunie 2020

Leo Grozavu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe): Avem nişte reguli cel puţin ciudate

de Agerpres | 1287 vizualizări

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, consideră că regulile pe care trebuie să le respecte echipele din Liga I de fotbal, pentru evitarea răspândirii coronavirusului sunt „cel puţin ciudate“.

„După câteva luni de aşteptare începem cu o partidă importantă de campionat care se va desfăşura în nişte condiţii ciudate, prin simplul fapt că nu vom avea spectatori. Vom avea nişte reguli care sunt din punctul meu de vedere cel puţin ciudate, dar nu avem ce face, trebuie să ne conformăm şi va trebui să încercăm să câştigăm“, a declarat Grozavu, într-un mesaj video difuzat pe pagina de Facebook a clubului.

Tehnicianul consideră că partida cu FC Hermannstadt va fi una dificilă, echipa sa fiind văduvită de aportul suporterilor: „Eu am participat doar la prima partidă din acest an calendaristic, ştiu că ne va aştepta o partidă dificilă, fără doar şi poate. Ţinând cont şi de particularităţile jocului, că nu vom evolua cu spectatori, pentru că mai mult ca sigur ne va deranja. Pe teren propriu avem un alt aplomb când suntem susţinuţi din tribune de suporterii noştri. Până la ziua jocului mai sunt câteva antrenamente, sperăm să nu intervină nimic neprevăzut. Contăm pe tot lotul. Campionatul este încă la început de play-out, mai sunt 12 jocuri, se poate întâmpla orice, nu suntem într-o situaţie care să ne permită momente de relaxare sau să ne gândim la altceva. Trebuie să fim concentraţi sută la sută pentru campionat“.

Jucătorul Gabriel Vaşvari afirmă că echipa sa va avea nevoie de 3-4 jocuri pentru a se acomoda în absenţa unor meciuri amicale în perioada de pregătire.

„Nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situaţie, cu o pauză atât de lungă, cu cantonamentul pe care l-am făcut, a fost foarte ciudat, fără jocuri amicale. Cred că lipsa meciurilor amicale se va simţi la toată lumea, vom avea nevoie de 3-4 etape până să prindem ritmul. Ne-am pregătit bine şi sperăm ca sâmbătă să ieşim învingători. Ştim că Sibiul e bine organizată, dar noi am pregătit bine acest joc şi sperăm că vom ieşi învingători“, a afirmat Vaşvari.

Partida Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Hermannstadt, din cadrul etapei a 3-a a fazei paly-out a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.