SPORT 4 decembrie 2019

Leo Grozavu (Sepsi OSK): Încă suntem în zona periculoasă a clasamentului, ne trebuie puncte

de Agerpres | 878 vizualizări

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că echipa sa se află încă „în zona periculoasă a clasamentului” şi se va lupta pentru puncte pe terenul formaţiei CFR Cluj, pe care o va întâlni miercuri, în etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

„Întâlnim echipa de pe primul loc, campioana en titre. (...) Ştim că au o forţă nemaipomenită, în special pe teren propriu. În acest campionat au primit un singur gol pe teren propriu, au marcat suficient de multe, în jur de 25, ultimele jocuri au fost chiar fără gol primit. Ştim cu toţii ce ne aşteaptă, dar ne-am pregătit în ideea asta. Eu sper ca băieţii să înţeleagă că la fotbal eşti bun sau rău doar până la primul meci, apoi iarăşi contează foarte mult ce ai făcut la acel meci. Nu vreau să ne culcăm pe o ureche, încă suntem în zona periculoasă a clasamentului, ne trebuie puncte şi ne concentrăm pentru etapele rămase şi de la orice meci încercăm să scoatem maximum. (...) Pe Dan Petrescu îl ştim foarte bine, ştim că pentru el primul meci este cel mai important (...) şi sunt convins că acordă o mare importanţă jocului (...) şi sunt conectaţi la meci, aşa că sunt absolut convins că nu ne va aştepta o partidă uşoară”, a declarat tehnicianul formaţiei Sepsi OSK.

Grozavu a mai spus că echipa are un moral mai bun după ultimul meci câştigat acasă cu Universitatea Craiova, cu scorul, de 1-0.

„Automat după ce câştigi un meci e clar că există mai multă linişte, dar aş vrea că această linişte să nu se transforme într-o relaxare. E foarte important, îmi doresc ca jucătorii să rămână conectaţi, concentraţi, pentru că, până la urmă, nu am câştigat decât un meci, nu am făcut mare lucru. Sigur, victoria cu Craiova este dătătoare de speranţă pentru viitor, ne dă încredere, ne dă linişte că putem să lucrăm în continuare în alte condiţii, dar nimic mai mult. (...) Sigur, că atunci când joci pe terenul campioanei, mai ales în condiţiile date, orice punct este mulţumitor, dar nu trebuie să ne gândim la punct, dacă ne gândim la un punct nu obţinem nimic”, a mai spus Leo Grozavu.

Meciul dintre cele două echipe se va juca miercuri, de la ora 18:00, la Cluj-Napoca.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.