SPORT 13 decembrie 2019

Leo Grozavu: Am avut destule probleme cu programarea meciurilor şi arbitrii

de Agerpres | 866 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute înaintea întâlnirii cu Dinamo Bucureşti, că echipa sa este dezavantajată atât de modul de programare a meciurilor, cât şi de arbitri.

„E o partidă importantă, ca toate celelalte, dar desfăşurată într-un un context mai special, pentru că, aşa cum am mai spus, dacă Dinamo a avut trei zile de pauză în plus faţă de noi, noi avem doar două zile până la meci, ceea ce nu mi se pare normal. Dar, programările în România văd că se fac aşa, după o ierarhie pe care nu o înţeleg sau după bunul plac al fiecăruia. Mă deranjează lucrul ăsta, pentru că şi noi suntem participanţi la acest campionat, iar cei care programează ar trebui să fie echidistanţi în această alegere. Nu înseamnă că dacă noi suntem de la Sfântu Gheorghe suntem mai puţin importanţi decât, să spunem, alte echipe. În ultima perioadă am avut destule probleme şi vizavi programare şi vizavi de brigăzile care ne-au fost trimise. Sper să nu se întâmple la meciul cu Dinamo. Am văzut că arbitrează iarăşi Iulian Călin, era un arbitru în care eu am încredere, dar acum două meciuri deja tot la Dinamo a arbitrat, ceea ce iarăşi ridică nişte semne de întrebare. Nu sunt tipul care să pun presiune, dar vreau să fie mai atenţi cei de la comisie, pentru că atunci când jucam cu Craiova ne-au trimis un arbitru din Craiova şi s-a dovedit, pentru că cei care sunt specialişti în domeniu comentează astfel de întâmplări, s-a dovedit că în ultima perioadă s-a greşit foarte mult împotriva noastră şi vizavi de cartonaşele pe care le primim. Suntem pe final de an, sunt foarte multe suspendări total nejustificate şi, cum am spus, şi alte decizii care, mai mult sau mai puţin, au influenţat într-un anumit moment”, a declarat Leo Grozavu.

Acesta a mai spus că speră ca meciul cu Dinamo să se decidă strict pe teren.

„Vizavi de partidă, ştim cu toţii că ne aşteaptă o partidă dificilă. Dinamo este o adversară redutabilă pe teren propriu. Eu sper ca jocul se joace pe teren şi cel mai bun să învingă la final. (...) Este important şi pentru noi acest meci, pentru că vrem să acumulăm în continuare puncte, să intrăm cu o zestre cât mai consistentă în acel play-out. Este foarte important pentru noi acest lucru. Nu în ultimul rând, sigur ne dorim să terminăm campionatul cât mai bine, adică sezonul de toamnă-iarnă. Ştim că Dinamo e un club puternic, o echipă puternică care îşi doreşte să acceadă în play-off şi sunt absolut convins că ne va aştepta o partidă grea, cu mobilizare din toate părţile la Dinamo, dar, v-am spus, mi-aş dori ca meciul să se desfăşoare doar între cele două echipe”, a mai adăugat acesta.

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK, programată în etapa a 21-a a Ligii I de fotbal, se va juca vineri 13 decembrie, de la ora 20:30 în Capitală.

Conducerea Clubului Sepsi OSK pune la dispoziţia suporterilor un autocar cu plecare din Sfântu Gheorghe, transportul fiind gratuit.

Sepsi vine după victoria de marţi, cu Academica Cinceni (4-0), şi se află pe locul 9 în clasament cu 22 de puncte, având 4 victorii, 10 egaluri şi 6 înfrângeri. Dinamo Bucureşti e clasată pe 8, cu 28 de puncte, având 4 egaluri, 8 victorii şi tot atâtea înfrângeri.

Foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.