SPORT 2 august 2019

Laszlo Csaba (Sepsi OSK): Fotbalul e un sport inteligent, chiar dacă unii contestă acest lucru

de Agerpres | 960 vizualizări

Antrenorul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Laszlo Csaba, a declarat, vineri, că "fotbalul este un sport foarte inteligent", chiar dacă unii contestă acest lucru, dar şi imprevizibil, pentru că pe teren întotdeauna se poate întâmpla ceva pentru care nu ai fost pregătit.

"Fotbalul este un sport foarte inteligent. Eu ştiu că oamenii spun că nu e aşa, dar eu spun că da şi pot să dovedesc tuturor acest lucru. E un sport în care de fiecare dată se întâmplă ceva pentru care nu ai fost pregătit. Atunci inovaţia jucătorului este decisivă şi aici trebuie să muncim foarte mult", a declarat Laszlo Csaba, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului cu Viitorul Constanţa.

Acesta a menţionat că jucătorii săi sunt în formă şi sunt pregătiţi să-şi învingă adversarii pe teren propriu.

"Duminică o să avem un meci care nu o să fie uşor, pentru că Viitorul este o echipă foarte bună şi ştim că domnul Hagi face o treabă foarte bună la Academia lui (...) Numai că după trei jocuri şi noi vrem să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. (...) Viitorul este o echipă care aproape în fiecare meci a marcat, dar a şi primit gol. Trebuie să fim concentraţi, pentru că nu există echipă care nu face greşeli. Da, Viitorul este o echipă tânără, care aleargă foarte mult şi cu balon şi fără balon, numai că şi ei au greşeli în spate şi asta trebuie să fie în avantajul nostru", a mai spus tehnicianul.

Meciul dintre Sepsi OSK şi FC Viitorul Constanţa, programat duminică, în cadrul etapei a 4-a a Ligii I de fotbal, se va disputa de la ora 21:00, pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.