SPORT 19 octombrie 2010

La Trofeul Speranţelor de la Constanţa, Rareş Onofrei din Sfântu Gheorghe a reuşit locul V pe ţară

de Covasna Media | 690 vizualizări

La sfârşitul săptămânii, la Constanţa, a avut loc Trofeul Speranţelor la Tenis de masă, categoria 1996-1997, iar Clubul Sportiv Electrica din Sfântu Gheorghe a participat cu jucătorul Rareş-Liviu Onofrei, antrenor Simon Teodor.

Scopul Trofeului, similar Campionatului Naţional Individual juniori II, a fost verificarea şi întocmirea unor clasamente reale pe ani şi categorii de vârstă pentru anul competiţional viitor. Totodată s-a putut vedea potenţialul valoric al jucătorilor din ţară, având în vedere că nu sunt prea multe competiţii pe aceste categorii de vârstă. Datorită faptului că la nivel internaţional au apărut competiţii la aceste categorii, “Trofeul speranţelor” se constituie ca un concurs de selecţie pentru lotul naţional de cadeţi (juniori II) dând  posibilitatea federaţiei, antrenorilor de lot de a înscrie la aceste competiţii sportivii cei mai valoroşi.

După 3 reuniuni de joc, 14 meciuri disputate cu jucători de la centrele olimpice de tenis de masă din Bistriţa, Constanţa şi Slatina, Rareş-Liviu Onofrei a etalat un joc curat, modern,  adaptat jocului fiecărui oponent, s-a motivat suficient şi în final s-a clasat pe locul al 5-lea, în condiţiile în care au participat toţi cei mai buni jucători de vârsta sa din ţară.

Acest rezultat excelent înseamnă încununarea unei activităţi de 6 ani, care a presupus multă perseverenţă şi demonstrează din plin potenţialul jucătorului, dar şi al echipei tehnice. Mai mult, această clasare meritorie îndreptăţeşte speranţele privind prezentul şi viitorul ping-pong-ului în Sfântu Gheorghe, Clubul Electrica fiind unul dintre beneficiarii programului “Sfântu Gheorghe sprijină sportul”, iar Rareş Onofrei fiind câştigător al “Bursei sportive Sfântu Gheorghe” în acest an.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
rebbeka, 27 noiembrie 2010
Super dragutz...:X
alex, 21 octombrie 2010
Felicitari Rares !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.