SPORT 20 aprilie 2010

La Sâncrai va avea loc în week-end Cupa Sfântu Gheorghe la echitaţie

de Covasna Media | 578 vizualizări
20apr2010-sancraiLa Baza Hipică de la Sâncrai se va desfăşura, între 22 şi 25 aprilie, Cupa Sfântu Gheorghe 2010, competiție ajunsă la cea de-a cincea ediție. Evenimentul are loc în organizarea Federației Române Ecvestre şi a Clubului Sportiv Sfântu Gheorghe, fiind înscris în circuitul competițiilor ecvestre din acest an. Competiția de la Sâncrai include probe de obstacole la care vor participa în jur de 50 de concurenți din diverse

20apr2010-sancraiLa Baza Hipică de la Sâncrai se va desfăşura, între 22 şi 25 aprilie, Cupa Sfântu Gheorghe 2010, competiție ajunsă la cea de-a cincea ediție. Evenimentul are loc în organizarea Federației Române Ecvestre şi a Clubului Sportiv Sfântu Gheorghe, fiind înscris în circuitul competițiilor ecvestre din acest an.

Competiția de la Sâncrai include probe de obstacole la care vor participa în jur de 50 de concurenți din diverse zone precum Bucureşti, Iaşi, Sibiu, Piatra Neamț şi Sfântu Gheorghe.

Concursul se va desfăşura în două secțiuni - individual şi echipe, existând totodată categorii de intrare în competiție pentru amatori, juniori debutanți, juniori, copii şi tineret.

Valoarea premiilor oferite în cadrul Cupei Sfântu Gheorghe se ridică la 12.000 de lei - premii între 500 şi 1.500 de lei, organizatorii oferind totodată cupe atât la proba de individual cât şi la cea de echipe.

Printre membrii comitetului de organizare a competiției de la Sâncrai se numără primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, şi cel al comunei Ilieni, Fodor Imre, preşedintele juriului de concurs fiind Mariana Moisei.

Monica Vajna

Teme articol: Sâncrai echitatie hipic
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.