SPORT 11 aprilie 2011

Juniorii de la CSM merg în Turneul Semifinal

de Covasna Media | 438 vizualizări
Juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos au reuşit să se califice la Turneul Semifinal şi asta înainte de a disputa partidele din Turneul II ce se va desfăşura în această săptămână la Sf. Gheorghe. Chiar dacă au pierdut la Turneul I de la Făgaraş partidele în faţa celor de la CSŞ Făgăraş şi a celor de la CSŞ Dinamo Braşov, juniorii de la Sfântu Gheorghe au reuşit să ocupe locul 2 în urma partidelor câştigate în faţa CSŞ Odorhei şi

Juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos au reuşit să se califice la Turneul Semifinal şi asta înainte de a disputa partidele din Turneul II ce se va desfăşura în această săptămână la Sf. Gheorghe. Chiar dacă au pierdut la Turneul I de la Făgaraş partidele în faţa celor de la CSŞ Făgăraş şi a celor de la CSŞ Dinamo Braşov, juniorii de la Sfântu Gheorghe au reuşit să ocupe locul 2 în urma partidelor câştigate în faţa CSŞ Odorhei şi CSŞ Sibiu.

„Ne-am îndeplinit obiectivul, în urma turneului de la Făgăraş ne-am consolidat locul doi şi indiferent de rezultatele de la Sfântu Gheorghe vom merge în semifinale de pe această poziţie”, a declarat antrenorul echipei CSM Sf. Gheorghe, Viorel Bărbos.

 

Rezultate:

CSM Sf.Gheorghe - CSŞ Odorhei 41-39 (21-16)

CSM Sf.Gheorghe - CSŞ Făgăraş 42-35 (19-10)

CSM Sf.Gheorghe - CSS Dinamo Braşov 32-33 (15-15)

CSM Sf.Gheorghe - CSŞ Sibiu 34-40 (17-18)

CSM Sfântu Gheorghe va găzdui în această săptămână Turul II de Handbal masculin, Juniori I, turneu la care vor participa 7 echipe: CSŞ Sibiu, LPS Braşov, Naţional Sighişoara, CSŞ Odorhei, CSŞ Făgăraş, CSŞ Dinamo Braşov şi CSM Sf. Gheorghe. Echipa din Sfântu Gheorghe va disputa doar două partide la acest turneu, cu Naţional Sighişoara şi LPS Braşov.

Până joi când se va da startul turneului, iubitorii handbalului sunt aşteptaţi astăzi de la ora 11.00 la Sala Sporturilor “Szabo Kati” la partida CSM Sf. Gheorghe vs. HC Teleorman Alexandria, etapa a XXII-a, Divizia “A” Masculin.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.