SPORT 16 aprilie 2018

Judo: Rezultatele sportivilor covăsneni la Cupa Ardealului

de Covasna Media | 731 vizualizări

În acest weekend în sala sporturilor din Tg. Mureş s-a desfășurat prima ediție a Cupei Ardealului la Judo, competiție la care au participat sportivi din România și  Republica Moldova - în jur de 350 sportivi de la peste 30 de cluburi. 

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat cu 4 sportivi din grupa de performanță - Oltean Veronica loc. I la U13 -28 kg, Boieriu Radu loc. II la U13 +60 kg, Gărăiacu Electra U11 -26kg, loc. II, Lungu Brianna U11 -36 kg -, și 6 sportivi din grupa de preselecție. Aceştia au avut o evoluție foarte bună chiar dacă nu au reușit să urce pe podiumul de premiere. Progrese au făcut Munteanu Gabriel și  Andronic Vlad care au învins sportivi cu rezultate bune pe plan național. O evoluție bună s-a constatat în pregătirea psihologic-sportivă de abordare tehnico-tactică a luptei la Huțul Ștefan, Lazăr Cristina, Pușcărău Dragoș, Ilyes Robert. S-a constatat încă o dată că drumul spre performanță și  înalta performanță este un drum lung și anevoios care pentru a fi parcurs necesită multe sacrificii şi dăruire.

Cei patru sportivi legitimați au beneficiat de finanțare de la CSM Sfântu Gheorghe, iar cei 6 sportivi din grupa de preselecție nelegitimați au participat la această competiție prin finanțare proprie. Antrenorii  Petru şi Cristina Oltean mulțumesc pe această cale tuturor celor care au susținut participarea acestor sportivi la această competiție de valoare internațională.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.