SPORT 26 septembrie 2023

Jandarm covăsnean – medaliat cu argint la Campionatul Național de Culturism și Fitness

de Covasna Media | 1361 vizualizări

„Nu-mi place să mă plafonez. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, atât în viaţa profesională, cât şi în cariera sportivă” - sunt vorbele colegului nostru, plutonier Vasile Sereţan, un jandarm dedicat și un sportiv pasionat care a obținut luna aceasta locul al II-lea la Campionatul Național de Culturism și Fitness, categoria Men’s Physique, înălțimea 174 cm și locul I, la aceeași categorie, la competiția „Pro Nutrition Grand Prix 2023”, ediția a XV-a.

Vasile este pasionat de culturism încă din copilărie, iar de la vârsta de 17 ani practică în mod constant acest sport. Culturism de performanță, face de trei ani și încă de la început, determinarea și seriozitatea cu care se antrenează i-au adus numeroase premii și medalii la concursurile de profil desfășurate la noi în țară.

Următorul obiectiv al colegului nostru este participarea la competițiile internaționale pentru care se pregătește intens, cu disciplina de fier și perseverența care îl caracterizează.

Plt. Vasile Serețan a absolvit Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și este angajat al Jandarmeriei Covasna din 2018. În prezent, își desfășoară activitatea în cadrul Postului Montan Șugaș Băi.

Oameni ca Vasile sunt o sursă de inspirație pentru noi toți, demonstrându-ne că nu există limite atunci când îți urmezi visul cu pasiune și dedicare. Ne mândrim să îl avem printre noi și îi urăm succes în tot ceea ce își propune!

Sursă: IJJ Covasna/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.