SPORT 22 mai 2018

Ionuț Ursu, „nașul” Juventusului

de Covasna Media | 884 vizualizări

Golul victoriei cu Juventus București a fost reușit de către Ionuț Ursu, care a marcat și o frumoasă premieră a carierei sale. Astfel, fundașul de 29 de ani a spart gheața și a înscris primul său gol în Liga I.

Ionuț Ursu a evoluat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe și în sezonul precedent, în Liga a II-a, când s-a reușit promovarea. Atunci el a marcat de două ori în partidele oficiale.

Ionuț Ursu a jucat pe post de fundaș central, însă, la nevoie, poate fi utilizat și ca apărător lateral dreapta. Ionuț Ursu a jucat excelent și în turul play-out-ului, la Voluntari, când Sepsi OSK Sf. Gheorghe a depășit pe Juventus București cu 2-0. Atunci el a centrat decisiv, de pe flancul drept, pentru golul de 1-0 al lui Simonovski. În urma acelei prestații, Ionuț Ursu a fost inclus în echipa ideală alcătuită de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Ionuț Ursu a mai jucat în prima ligă la FC Botoșani, în timp ce alte echipe pe la care a trecut au fost Săgeata Năvodari, Dunărea Galați și FCM Bacău. „Sunt foarte bucuros deoarece am marcat primul meu gol în Liga I. Atmosfera este extraordinară la Sf. Gheorghe, ceea ce mă face să cred că, în planurile mele de viitor, Sepsi OSK este opțiunea principală. Mai sunt însă trei etape din acest sezon, iar noi trebuie să ne concentrăm la maximum”, a declarat Ionuț Ursu la finalul jocului.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.