SPORT 23 iulie 2013

Ioana Todoran, vicecampioană națională la înot

de Covasna Media | 784 vizualizări

inot

Înotătorii Asociației Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe au participat la Campionatul Național de Juniori II desfăşurat în aer liber, în perioada 18-21 iulie 2013, la Bazinul Olimpic ,,Lia Manoliu” din Bucureşti.

Participarea înotătorilor covăsneni s-a făcut remarcată prin urcarea pe podium a Ioanei Todoran care a obţinut titlul de vicecampioană naţională la proba de 50 m spate, fete, 13 ani. Aceasta a dat dovadă de multă ambiţie reuşind încă din calificări să ocupe locul doi, urcând încă o treaptă a podiumului în finalele acestei probe. Reamintim că la ultimul Campionat Naţional din aprilie, desfăşurat la Baia Mare, Ioana ocupa locul 3.

Referitor la rezultatele obţinute, Ciprian Grosu, antrenorul clubului a declarat: „Suntem un club mic, dar cu pretenţii la locurile fruntaşe. Am demonstrat încă o dată că avem un cuvânt de spus în înotul românesc. O felicit pe Ioana Todoran pentru timpul de 34”08 obţinut la această probă la care a devenit vicecampioană şi pe toţi ceilalţi sportivi cu care am muncit ca să avem astfel de rezultate”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.