SPORT 25 septembrie 2023

Înfrângere la scor

de Covasna Media | 767 vizualizări

În etapa a 10-a din Superliga, Sepsi OSK a fost învinsă pe propriul teren de FCSB cu rezultatul de 5-2, aceasta fiind cea de-a doua înfrângere consecutivă pentru trupa lui Liviu Ciobotariu în acest sezon.

Liderul la zi, FCSB, a început partida în forță, și după numai 11 minute avea un avantaj de 2-0. Mai întâi Șut a recuperat un balon, a pătruns și a trimis în colțul de jos al porții, apoi Olaru, cu o execuție spectaculoasă, a mărit avantajul oaspeților. Prima ocazie pentru Sepsi OSK avea să vină în minutul 28, dar reluarea cu capul a lui Varga a nimerit bara porții lui Târnovanu.

În partea secundă Sepsi OSK a redus diferența, cu un gol care părea că va relansa partida. Safranko a marcat din centrarea lui Varga, dar imediat, în replică, Coman a făcut 3-1 pentru FCSB, dintre Ciobotariu și Ninaj, al căror marcaj s-a dovedit ineficient. Sepsi OSK a mai revenit o dată, cu golul lui Alimi, dar bucureștenii au marcat încă de două ori, într-un interval de numai șase minute. Octavian Popescu a trecut, prea ușor, prin defensiva alb-roșilor, pentru ca Djokovic să tranforme un penalty la un fault în careu asupra lui Băluță.

După două înfrângeri consecutive, etapa următoare Sepsi OSK se va deplasa pe terenul campioanei en-titre, Farul Constanța.

Superliga, Etapa 10

Sepsi OSK-FCSB 2-5 (0-2)

Arbitru: Cătălin Popa, Asistenți: George Neacșu, Romică Bîrdeș

Au marcat: Safranko (51’), Alimi (60’) - Șut (6’), Olaru (11’), Coman (57’), Ov.Popescu (69’), Djokovic (75’-penalty)

Cartonașe galbene: Fr. Junior (20’), Ninaj (73’) - Târnovanu (30’), Băluță (49’)

Sepsi OSK: Niczuly - D. Ciobotariu, Kecskés (Damașcan 46’), Ninaj, Fl. Ștefan (Rondon 77’) - C. Matei, Alimi, Francisco Junior (Aganovic 63’) - Oroian, Safranko (Debeljuh 77’), R. Varga (Gheorghe 63’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: Șt. Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic (Panțîru 83’) - Ov. Popescu (Djokovic 46’), Ad. Șut, Olaru (Haruț 77’) – Miculescu (Oct. Popescu 46’), Compagno (Băluță 46’), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.