SPORT 1 noiembrie 2010

Înfrângere la limită pentru Sepsi BC la Arad

de Covasna Media | 423 vizualizări
După un meci extrem de disputat, cu faze superbe şi cu răsturnări spectaculoase de scor, echipa feminină de baschet Sepsi BC a suferit prima înfrângere din acest sezon pe terenul celor de la Arad, la o diferenţă de 6 puncte, 54-48. După un început ezitant, 10-2 pentru Arad, fetele noastre s-au adunat extraordinar şi au întors scorul, reuşind un 16-0 şi ducând scorul la 18-10, dar din păcate prima parte a meciului s-a

După un meci extrem de disputat, cu faze superbe şi cu răsturnări spectaculoase de scor, echipa feminină de baschet Sepsi BC a suferit prima înfrângere din acest sezon pe terenul celor de la Arad, la o diferenţă de 6 puncte, 54-48.

După un început ezitant, 10-2 pentru Arad, fetele noastre s-au adunat extraordinar şi au întors scorul, reuşind un 16-0 şi ducând scorul la 18-10, dar din păcate prima parte a meciului s-a încheiat cu 3 puncte avans pentru arădence, 30-27. După pauză jocul a pendulat de-o parte şi de alta, s-a înscris puţin pe contraatac, de la libere şi de la semidistanţă cu dificultate, apărările ambelor echipe fiind la mare înălţime. Până la final nu s-a marcat prea mult, dar, din păcate, mai mult la coşul nostru, astfel încât meciul s-a încheiat 54-48 pentru ICIM Univ. Arad.

Ca să înţelegeţi şi mai bine echilibrul partidei, statistic, trebuie să ştiţi că meciul a stat cam aşa: egalitate perfectă la aruncările de la 2 puncte, 13 reuşite pentru fiecare echipă, avans de un coş pentru noi, la cele de 3 puncte, 6-5, numai la loviturile de pedeapsă echipa din Arad luând avans, 13-4.

Mulţumind celor 20 de suporteri care s-au deplasat să le susţină pe fete în faţa a 600 de suporteri arădeni, încheiem cu speranţa că la meciul retur din decembrie de pe teren propriu ne vom lua revanşa şi vom simţi şi noi gustul victoriei.

www.sepsibc.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.