SPORT 11 aprilie 2018

Incident xenofob: Juventus Bucureşti, amendat cu 10.000 de lei de comisia de disciplină din cadrul FRF

de Observatorul de Covasna | 793 vizualizări

Clubul ASC Juventus Bucureşti a fost amendat cu 10.000 de lei de comisia de disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal după incidentul xenofob de la meciul cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, disputat la Voluntari în etapa a 4-a a fazei play-out a Ligii I, a anunţat site-ul LPF.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a dictat mai multe sancţiuni după ce la debutul partidei Juventus Bucureşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost difuzat un cântec xenofob la staţia de amplificare.

Cea mai drastică dintre aceste sancţiuni este amenda de 10.000 de lei pe care va trebui să o plătească gruparea ASC Juventus Bucureşti.

Paul Terteleac, director executiv al clubului ASC Juventus Bucureşti, a fost sancţionat cu un avertisment şi o amendă de 6.500 de lei.

De asemenea, Mihai Gheorghe, crainic al stadionului „Anghel Iordănescu“, a primit un avertisment şi o amendă de 2.500 lei, informează Agerpres.

Sepsi OSK consideră decizia ca fiind justă

La scurt timp după aflarea deciziilor Comisiei de Disciplină a FRF, clubul din Sfântu Gheorghe a emis următorul comunicat: „Conducerea clubului Sepsi OSK salută decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) cu privire la manifestările xenofobe înregistrate înaintea meciului Juventus București – Sepsi OSK. Clubul nostru apreciază decizia federației ca fiind justă, menită să facă ordine în fotbalul românesc. Drept urmare noi considerăm încheiat acest incident.“

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.