SPORT 10 mai 2019

Începe finala Ligii Naționale de Baschet Feminin

de Covasna Media | 621 vizualizări

Principalul eveniment în sportul covăsnean, în acest final de săptămână, este debutul finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin. Campioana en-titre, Sepsi SIC Sf. Gheorghe, întâlnește formația împotriva căreia s-a impus, în ultimul act, și anul trecut, CSM Satu Mare.

Covăsnencele, pregătite de către antrenorul Zoran Mikes, s-au impus la finele sezonului 2017-2018 cu scorul general de 3-1.

Primul meci al finalei are loc astăzi, 10 mai, cu începere de la ora 19.00, la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe. Tot pe teren propriu vor susține, baschetbalistele noastre, și al doilea meci, cel din 12 mai, Sepsi Arena, aceeași oră 19.00.

Caravana trofeului se va muta apoi la Satu Mare, cu arme și bagaje, pentru meciul 3 și, dacă va fi necesar, a patra dispută. Meciul al treilea va avea loc pe 16 mai, de la ora 19.00. în caz de necesitate, pe 18 mai, ora 19.00, se joacă meciul 4.

Tot sub rezerva necesității, ”finala finalei”, meciul al cincilea, va avea loc pe data de 21 mai, la Sf. Gheorghe, ora de start fiind tot 19.00.

Finala se dispută, ca și celelalte tururi eliminatorii de altfel, după clasicul sistem trei din cinci. Echipa care ajunge prima la trei victorii este declarată campioană națională.

Mult succes fetelor de la Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.