SPORT 3 februarie 2021

Inaugurarea terenurilor de tenis acoperite de la Sepsi Arena, amânată cu cel puțin o lună

de Daniela Luca | 1199 vizualizări

Lucrările de acoperire a celor două terenuri de tenis din spatele Arenei Sepsi nu vor fi finalizate la termen, spune directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd. După ce va fi montat iluminatul și încălzirea, se va trece la amenajarea terenului, iar acest lucru va dura încă cel puțin o lună.

Planul inițial a fost ca iubitorii acestui sport să poată juca înăuntru deja la începutul acestui an, fără să mai fie nevoiți să se deplaseze în orașele apropiate. Termenul de predare a lucrărilor la cele două terenuri a fost însă amânat cu cel puțin o lună, spune directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd. 

„S-au acoperit terenurile cu prelata exterioară. Urmează să se pună partea interioară a prelatei. Mai avem de montat iluminatul, încălzirea și să amenajăm terenul ca să fie practicabil și am terminat. E vorba de o lună, o lună și ceva. Până la un moment dat termenul a fost respectat, dar cu prelata s-a mai lungit puțin timpul și cred că avem un decalaj de cel puțin patru săptămâni. Deci va fi gata pentru sezonul rece care urmează la sfârșitul anului. Dar până atunci, și când va fi ploaie, se va putea practica tenisul în interior”, ne-a spus Bodor Lóránd. 

Conform acestuia, construcția se realizează pe structură metalică și este acoperită cu prelată tip cort, iar sistemul de încălzire va fi unul inovativ. 

Pe lângă acoperirea celor două terenuri de tenis cu prelată tip cort pe structură metalică, proiectul prevede construirea instalației de iluminat, dar și a unei anexe cu vestiare, grupuri sanitare și bufet. Valoarea estimată a investiției este de 1,6 milioane de lei, bani din bugetul local. 

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.