SPORT 17 mai 2021

În ciuda remizei, Sepsi OSK urcă pe locul 3

de Covasna Media | 1311 vizualizări
Sursa foto - Facebook, @osksepsi
Sursa foto - Facebook, @osksepsi

În etapa a 8-a din Play-Off-ul Ligii 1, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a remizat cu FCSB, rezultat 2-2, deși echipa noastră a condus cu 2-0, bucureștenii egalând în mod dramatic, în minutele de prelungire.

Sepsi OSK a început ceva mai hotărât, pe fondul unui joc echilibrat s-au consemnat șutul lui Păun respectiv lovitura de cap a lui Safranko. După jumătatea primei părți tot echipa noastră a rămas mai periculoasă , oaspeții reușind arareori să amenințe defensiva alb-roșilor. Astfel fără ocazii clare de gol la pauză cele două echipe au intrat cu un rezultat alb, 0-0.

Prima ocazie după reluarea jocului i-a aparținut lui Vașvari, dar lovitura liberă executată la vinclu de acesta fost respinsă în corner de Straton. Insistența covăsnenilor a dat roade și într-un interval de aproximativ două minute scorul a de venit 2-0. În minutul 69, abia intrați pe teren Golofca și Petrila au colaborat perfect pentru o primă reușită, apoi Dumiter l-a învins și el pe portarul bucureștenilor. FCSB însă nu a cedat și Buziuc, iar mai apoi în minutele de prelungire Tănase a egalat.

În urma acestui rezultat Sepsi OSK a urcat pe poziția a treia în clasamentul Ligii 1 devansând-o la golaveraj pe Universitatea Craiova.

Sepsi OSK-FCSB 2-2(0-0)

Arbitru: Marcel Bîrsan, Asistenți: Valentin Avram, Daniel Mitruți

Au marcat: Petrila(69), Dumiter(71)-Buziuc(81), Tănase(90+2)

Cartonașe galbene: Eder Gonzales(39’), Păun(57’), Golofca(87’), Niczuly(90’+4)-Moruțan(43’), Tănase(74’)

Sepsi OSK: Niczuly-Aganovic(Kovács 89’), Ninaj, B.Mitrea, Ștefănescu-Fofana(Tincu 83’), Vașvari-Dumiter, Eder Gonzalez(Purece 46’), N.Păun(Petrila 63)-Safranko(Golofca 63’). Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Straton-Crețu, Cristea, Nedelcu(Buziuc 31’), Radunovic-Oaidă(Niță 75’), Ov.Popescu(Perianu 49’), Olaru-Moruțan, Tănase, Oct.Popescu. Antrenor: Toni Petrea

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.