SPORT 7 mai 2010

Hotărâte să câştige la Arad, SEPSI BC joacă pentru calificarea în finală

de Covasna Media | 845 vizualizări
După victoria obţinută în excelentul joc prestat pe teren propriu în primul meci al semifinalei, fetele de la SEPSI BC au moralul foarte ridicat în perspectiva jocului de vineri seara de la Arad cu ICIM. Sunt conştiente că nu va fi uşor, dar sunt mai hotărâte ca oricând să învingă în acest al doilea meci, pentru a tranşa rapid calificarea în finala campionatului naţional. Problemele de lot continuă pentru fetele noastre

După victoria obţinută în excelentul joc prestat pe teren propriu în primul meci al semifinalei, fetele de la SEPSI BC au moralul foarte ridicat în perspectiva jocului de vineri seara de la Arad cu ICIM. Sunt conştiente că nu va fi uşor, dar sunt mai hotărâte ca oricând să învingă în acest al doilea meci, pentru a tranşa rapid calificarea în finala campionatului naţional.

Problemele de lot continuă pentru fetele noastre, atât Kristen Rasmussen, cât şi Alessandra Oliveira acuzând în continuare dureri la genunchi, dar vestea bună este că ale noastre lidere de echipă, conducătoarea de joc Flori Diaconu şi extrema Vass Ildiko, au scăpat de răceală şi sunt foarte determinate să învingem. În frunte cu antrenorul Veres Attila, întreaga echipă este extrem de motivată să depăşească mâine echipa gazdă, antrenată de Stacey Nolan, dar în acelaşi timp sunt conştiente că va fi un meci foarte dificil, pentru că ICIM Arad joacă cu sabia lui Damocles deasupra capului, o înfrângere eliminându-le definitiv din competiţie.

Adâugând faptul că în acest sezon de campionat egalitatea a fost perfectă, fiecare dintre cele două formaţii câştigând pe teren propriu, considerăm că a venit vremea să rupem echilibrul şi să demonstrăm că SEPSI BC este peste Arad în acest sezon. Şi poate că astfel ne vom răzbuna şi pentru campionatul pierdut la mustaţă în meciul al cincilea de acum 2 sezoane.

Să le ţinem pumnii fetelor şi să sperăm că împreună cu gândurile bune ale întregii comunităţi vom putea depăşi şi acest adversar incomod pentru a juca în finala campionatului, obiectivul principal al acestui sezon pentru trupa din Sfântu-Gheorghe.

Mădălin Guruianu, Manager PR SEPSI BC

Sursa foto: SepsiBc.ro

Teme articol: Sepsi BC ICIM Arad play-off
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anonim, 7 mai 2010
bravoo lor ,avem si noi cu ce ne mandri
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.