SPORT 10 martie 2022

Háromszéki Ágyúsok debutează în Cupa României

de Covasna Media | 1139 vizualizări

Háromszéki Ágyúsok și-a aflat adversarele din faza grupelor a Cupei României la hochei, covăsnenii fiind plasați într-o grupă de foc alături de Corona Brașov, HC Gheorgheni și CSA Steaua București.

Conform programului competiției, cele opt echipe au fost împărțite în două grupe, câștigătoarele urmând să dispute finala. Grupa în care a fost repartizată Háromszéki Ágyúsok își va disputa partidele la Târgu Secuiesc. Va fi o grupă de foc dacă luăm în calcul blazonul adversarelor: Corona Brașov, deținătoarea trofeului, campioana en-titre, participantă în Erste Liga, HC Gheorgheni, echipă cu un parcurs foarte bun și în Erste Liga, respectiv CSA Steaua, cea mai titrată echipă din hocheiul românesc.

Din cealaltă grupă vor face parte SC Miercurea Ciuc, CSM Galați, Sportul Studențesc și Sapientia U23, partidele urmând a fi găzduite la Miercurea Ciuc.

Háromszéki Ágyúsok va debuta în competiție vineri, 11 martie, cu începere de la ora 18:30, atunci când o va întâlni pe CSA Steaua la Târgu Secuiesc, pe patinoarul Deme László.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.