SPORT 25 noiembrie 2022

Háromszéki Ágyúsok au cedat în fața campioanei en-titre

de Covasna Media | 501 vizualizări

După o dublă disputată la Miercurea Ciuc, în Campionatul Național de hochei, pentru Háromszéki Ágyúsok ar fi urmat revanșa de două partide la Târgu Secuiesc cu campioana en-titre, o singură partidă fiind programată, deocamdată, pe patinoarul din Târgu Secuiesc.

Având în vedere sistemul competițional al Campionatului Național de hochei, fiecare echipă joacă partide duble, acasă și în deplasare, cu celelalte competitoare, de această dată Háromszéki Ágyúsok a jucat o singură partidă cu SC Miercurea Ciuc. Cea de-a doua este programată pentru 26 ianuarie 2023, ciucanii având chiar astăzi o partidă în Erste Liga cu Újpest.

Pe patinoarul Deme Laszlo din Târgu Secuiesc, Háromszéki Ágyúsok au făcut o primă repriză bună în fața campionilor en-titre, scor 1-1, apoi mult mai titrata echipă din Miercurea Ciuc s-a impus în celelalte două cu 3-1 și 2-1, astfel stabilindu-se rezultatul final de 6-3 în favoarea harghitenilor. Pentru trupa din Târgu Secuiesc au marcat: Gecse, Molnár și Biró. Cum numărul partidelor disputate de cele opt competitoare este diferit, clasamentul nu reflectă situația exactă, Háromszéki Ágyúsok aflându-se pe poziția a cincea la egalitate cu CSA Steaua.

Următoarele două partide pentru elevii lui Pelle Torstesson vor avea loc pe 26 și 27 noiembrie, la Târgu Secuiesc, în compania echipei Sportul Studențesc, ultima clasată, fără victorie încă, în acest sezon.

Sursa foto: agyusok.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.