SPORT 1 martie 2022

Háromszéki Ágyúsok a ieșit cu fruntea sus din partidele cu CSM Galați

de Covasna Media | 1045 vizualizări

Háromszéki Ágyúsok a disputat două partide în cadrul Campionatului Național de hochei pe gheață în deplasare la CSM Galați, și cu toate că a cedat în ambele, se poate spune că gruparea din Târgu Secuiesc a ieșit cu fruntea sus din această dublă.

În prima partidă CSM Galați s-a impus cu 3-1 (2-0,0-0,1-1), dar covăsnenii au ținut ritmul și chiar s-au apropiat în sfertul al treilea la un gol de adversari, remarcatul partidei fiind portarul László Arni. A doua partidă a fost dramatică. Háromszéki Ágyúsok conducea în ultimul sfert cu 5-1, goluri marcate de Biró Mátyás, Aleksandr Bolshakov, Sergei Paior, Antal Előd și Vitali Karamnov. Gălățenii însă au revenit, pe fondul deselor situații de superioritate numerică, și s-au impus cu golul de aur marcat în prelungiri, cu 30 de secunde înainte de final, scor 6-5.

După aceste partide, Háromszéki Ágyúsok se află pe poziția a cincea a clasamentului, iar următoarele două întâlniri vor avea loc la Târgu Secuiesc, pe 4, respectiv 5 martie, în compania echipei Sportul Studențesc.

Marius Raczek

Sursa foto:  Facebook/Háromszéki Ágyúsok

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.