SPORT 21 septembrie 2017

Handbalistele au debutat în campionatele juvenile

de Covasna Media | 567 vizualizări

Echipele feminine de handbal ale CSS Sf. Gheorghe au debutat, pe parcursul acestei săptămâni, în prima fază a campionatelor naţionale de junioare.

La junioare II, CSS Sf. Gheorghe a cedat, în deplasare, în faţa celor de la CSS Mediaş, cu scorul de 23–16. Echipa noastră va avea acum, din cauza numărului impar de competitoare, etapă liberă.

La junioare III, formaţia noastră a cedat, în deplasare, în faţa celor de la CS Corona 2010 Braşov cu 36–10. Următorul meci pentru CSS Sf. Gheorghe va fi cu ACS Transilvania Braşov, pe teren propriu, în data de 24 septembrie.

De semnalat că, începând din acest sezon, Federaţia Română de Handbal a impus un alt regulament pentru meciurile de juniori, masculin şi feminin. Astfel, în prima repriză este obligatoriu să se practice sistemul de apărare om la om în afara semicercului de 9 metri. Doar pivotul şi omologul său care îl marchează au voie să se găsească între semicercurile de 6 şi 9 metri. În repriza secundă a partidelor, echipele implicate în jocuri sunt libere să folosească orice sistem şi aşezare doresc.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.