SPORT 31 ianuarie 2011

Handbal masculin. Seniorii au început anul cu stângul, juniorii cu dreptul

de Covasna Media | 616 vizualizări
Sâmbătă şi duminică au avut loc primele meciuri din acest an ale băieţilor de la CSM Sfântu Gheorghe. Seniorii i-au întânit sâmbătă, pe teren propriu, pe cei de la CS Triumf Municipal Călăraşi, partidă terminată în defavoarea celor de la CSM. Chiar dacă au fost conduşi aproape tot meciul, băieţii lui Viorel Bărbos au reuşit să menţină apropiat scorul pe tabela de marcaj şi chiar să egaleze spre sfârşitul primei reprize

Sâmbătă şi duminică au avut loc primele meciuri din acest an ale băieţilor de la CSM Sfântu Gheorghe.

Seniorii i-au întânit sâmbătă, pe teren propriu, pe cei de la CS Triumf Municipal Călăraşi, partidă terminată în defavoarea celor de la CSM. Chiar dacă au fost conduşi aproape tot meciul, băieţii lui Viorel Bărbos au reuşit să menţină apropiat scorul pe tabela de marcaj şi chiar să egaleze spre sfârşitul primei reprize pentru câteva momente, cu toate acestea scorul la pauză fiind de 17 la 14 pentru Călărăşeni. Repriza a II-a a fost dominată în întregime de cei de la Călăraşi, în momentul fluierului final scorul pe tabela de marcaj fiind de 36 la 31 pentru Triumf.

De la CSM au înscris Răzvan Scalco, 9 goluri; Ioan Criostolovean, 5 goluri; Bogdan Botond, Cosmin Croitoru şi Cosmin Petrilă câte 4 goluri; Mădălin Blaj, 3 goluri; Alexandru Lohan, 2 goluri.

Meci câştigat la Odorhei

Duminică, juniorii au jucat în deplasare primul meci al returului la Odorheiu Secuiesc unde i-au întâlnit pe cei de la CSŞ Odorhei. Partida a fost câştigată de CSM Sfântu Gheorghe cu scorul de 29 la 26, la pauză 16 la 15.

“A fost o partidă la care s-a evidenţiat toată echipa. Mobilitatea a fost bună atât în apărare cât şi în atac. Am avut nevoie de această victorie şi astfel rămânem în cursa de recalificare” a declarat Viorel Bărbos, antrenorul echipei.

Au marcat: Alexandru Lohan, 9 goluri; Farkas Zsolt, 8 goluri; Eduard Niste şi Bogdan Dobrean câte 4 goluri; Cosmin Petrilă, 3 goluri şi Mădălin Blaj un gol.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Lylly B.M, 1 februarie 2011
Bravoooo baieti:* !
Radu, 31 ianuarie 2011
Felicitari echipei ...( ai ajuns si u Madaline in ziar...:)) ).....
Alinuta, 31 ianuarie 2011
Felicitări băieți! :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.