SPORT 7 martie 2011

Handbal masculin. Au pierdut la Târgovişte, dar au câştigat la Braşov

de Covasna Media | 453 vizualizări

Echipele de handbal masculin ale CSM Sf. Gheorghe au avut parte la acest sfârşit de săptămână de o victorie şi o înfrângere.

Sâmbătă, seniorii au jucat în deplasare cu Universitatea Târgovişte, partidă încheiată cu o înfrângere la patru goluri diferenţă, scor final 35 la 31, la pauză 20 la 14. În minutul 10 al partidei CSM-ul a avut parte şi de o accidentare, Răzvan Scalco fiind dus la spital pentru o entorsă, fapt care îl va ţine departe de teren pentru trei săptămâni.

„A fost un arbitraj foarte prost pentru noi. Accidentarea lui Răzvan Scalco din minutul 10 ne-a dereglat puţin. Răzvan va lipsi acum trei săptămâni, dar noi oricum avem acum o pauză de trei săptămâni şi sperăm să-l refacem până pe 28 martie când se reia campionatul. Meciul a fost unul bun, muţumitor pentru ce vrem noi în viitor, meciurile sunt destul de strânse chiar şi în deplasare”, a declarat Viorel Bărbos, antrenorul CSM Sfântu Gheorghe.

Juniorii au câştigat cu 23 de goluri diferenţă

Juniorii de la CSM Sfântu Gheorghe au jucat duminică în deplasare cu CSŞ Junior CRCT Braşov, partidă câştigată fără probleme de echipa antrenată de Viorel Bărbos. Juniorii au câştigat cu scorul de 47 la 24, la pauză tabela de marcaj fiind tot în avantajul celor de la CSM, 24 la 9.

“Ne-am aşteptat la victorie. A fost un joc frumos, descătuşat după jocurile grele pe care le-am avut în meciurile de calificare cu Dinamo Braşov, Sibiu, Odorhei”, a declarat Viorel Bărbos.

Au marcat: Alexandru Constantin 11 goluri, Farkas Zsolt şi Alexandru Lohan câte 8 goluri, Eduard Niste şi Mădălin Blaj câte 6 goluri, Cosmin Petrilă 4 goluri, Andrei Dobrean 3 goluri şi Szabo Lajos un gol.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.