SPORT 31 ianuarie 2011

Handbal feminin. CSM Sfântu Gheorghe învinsă de CSM Slatina

de Covasna Media | 618 vizualizări
Fosta jucătoare de bază a Naţionalei, Narcisa Lecuşanu, a asistat la partida de duminică Etapa a III-a a turului II de handbal s-a dovedit una cu ghinion pentru fetele antrenate de Gabriela Manea care au pierdut partida de duminică. CSM Sfântu Gheorghe a pierdut, pe teren propriu, în faţa celor de la CSM Slatina, echipă care s-a impus cu scorul de 31 la 24, la pauză 19 la 12. Singurul moment în care echipa din Sfântu Gheorghe a condus pe tabela de marcaj a fost primul minut al partidei, golul fiind înscris

Fosta jucătoare de bază a Naţionalei, Narcisa Lecuşanu, a asistat la partida de duminică

Etapa a III-a a turului II de handbal s-a dovedit una cu ghinion pentru fetele antrenate de Gabriela Manea care au pierdut partida de duminică.

CSM Sfântu Gheorghe a pierdut, pe teren propriu, în faţa celor de la CSM Slatina, echipă care s-a impus cu scorul de 31 la 24, la pauză 19 la 12. Singurul moment în care echipa din Sfântu Gheorghe a condus pe tabela de marcaj a fost primul minut al partidei, golul fiind înscris de Molnar Eniko, imediat după acel moment fetele din Slatina au reuşit să egaleze şi să se distanţeze de CSM Sfântu Gheorghe. Partida a fost una plină de ratări din partea fetelor din Sfântu Gheorghe care ajunse de mai multe ori faţă în faţă cu portarul au trimis mingea pe lângă poartă sau chiar în braţele portarului. Eşecul se datorează şi celor cinci accidentări de la echipă printre care se află Diana Şandru şi Lorincz Orsolya.

“A fost un meci pe care l-am anticipat mai slab din partea noastră datorită accidentărilor pe care le-am avut această săptămână, efectiv lipsind din formula de bază câteva jucătoare importante, în primul rând pe apărare dar şi pe coloana vertebrală a atacului unde ne-a lipsit Diana Şandru” a declarat Gabriela Manea, antrenoarea CSM Sf. Gheorghe.

Manea a mai spus că trebuie să le acordăm credibilitate în continuare acestor jucătoare pentru că ele îşi doresc foarte mult să câştige, iar cu răbdare această echipă, în actuala formulă, va fi pregătită de promovare în doi ani de zile.

De aceeaşi părere este şi fosta jucătoare a Naţionalei, Narcisa Lecuşanu, care a asistat la partida de duminică, fiind o surpriză plăcută pentru toţi cei prezenţi în sală. Narcisa consideră că lumea de aici trebuie să aibă mai multă răbdare pentru că fetele au început să facă o treabă bună.

“Este prima dată când le văd pe fetele de la Sfântu Gheorghe jucând, iar din câte am înţeles de la Gabriela Manea nu demult s-a început cu această echipă. A fost un meci frumos, fetele s-au dăruit exemplar, însă se vede că jucătoarele din Slatina joacă de mai mult timp împreună” a mai spus Lecuşanu.

Cele mai bune marcatoare de la CSM Sf. Gheorghe au fost Ioana Grama şi Sorina Geapana cu câte 6 goluri, Molnar Eniko cu trei goluri, Roxana Marin, Elena Grigore şi Mihaela Trăilă cu câte două goluri, Iulia Pal, Anca Ţigănaşu şi Alexandra Santu câte un gol.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.